Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš un Caics ieskicē šīs vasaras turpmākos plānus

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš un Caics ieskicē šīs vasaras turpmākos plānus
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: www.cev.u

Kamēr divi Latvijas spēcīgākie pludmales volejbola vīriešu dueti šovasar regulāri startē Pasaules kausa posmos, cīnoties par ceļazīmēm uz Londonas olimpiādi, savus plānus kaļ un mērķus uzstāda arī Toms Šmēdiņš un Artis Caics.

Laikā kad Romā risinājās pasaules čempionāts, Toms un Artis piedalījās CEV „Satellite” turnīrā Lozannā, izcīnot devīto vietu. Jau šajā nedēļas nogalē (2. un 3. jūlijā) duets dosies uz Pērnavu, kur piedalīsies Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas trešajā posmā Pērnavā (tur startēs vēl vairāki Latvijas dueti – Arnis Tunte / Edgars Točs, Ingars Ivanovs / Artūrs Kiseļevs, Rihards Finsters / Aleksandrs Solovejs, Ģirts Glāzers / Sandris Kalniņš).

Nedēļu vēlāk (8. un 9. jūlijā) Šmēdiņš / Caics plāno startēt tradicionālajā pludmales volejbola turnīrā „Saulkrastu kokteilis”, kā arī doties uz diviem Eiropas čempionāta posmiem Serbijā un Polijā.

Tālāks dueta mērķis ir dalība arī Pasaules kausa posmos Klāgenfurtē un Stare Jablonkos, taču dalība šajos posmos atkarīga no finansiālā seguma.