Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rinkevičs un Bedrītis cīņā par uzvaru grupā piekāpjas serbiem

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Rinkevičs un Bedrītis cīņā par uzvaru grupā piekāpjas serbiem
Artūrs Rinkevičs pret Džordži Klasniču. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis ar zaudējumu turpina Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes turnīru Francijas pilsētā Monpeljē. Latvieši cīņā par uzvaru grupā ar 0-2 piekāpās Serbijas duetam, kas izslēgšanas spēles liks sākt ar astotdaļfinālu.

Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis turnīru Monpeljē sāka ar pārliecinošu uzvaru pār Spānijas pāri, bet nu bija jācīnās par pirmo vietu grupā, kas uzreiz ļautu kvalificēties astotdaļfinālam. Cīņā par to pretī stājās serbi Džordže Klasničs un Lazars Kolaričs.

Spēles sākumā minimālā vadībā izvirzījās serbi, bet tad vadību pārņēma Latvijas duets. Bedrītis un Rinkevičs arī pirmie ieguva divu punktu pārsvaru (6:4). Drīz vien serbi panāca izlīdzinājumu un arī izvirzījās minimālā vadībā (8:7). Nākamos divus punktus guva Latvijas duets, bet sekmīgs turpinājums nesekoja. Pēc tehniskā pārtraukuma serbiem izdevās izrāviens, kas deva četru punktu pārsvaru. Latvieši sasparojās, atjaunoja līdzsvaru uz tablo (16:16), bet izvirzīties vadībā tomēr neizdevās. Seta galotnē Serbijas duetam vajadzēja vienu setbumbu, lai gūtu panākumu ar 21:19.

Otrais sets Rinkevičam un Bedrītim sākās katastrofāli, zaudējot pirmās piecas izspēles. Latvieši tā arī nespēja atgūties, tuvāk par trim punktiem netiekot (3:6). Sekoja jauns serbu izrāviens, rezultāta starpībai sasniedzot arī septiņus punktus (11:4). Spēles turpinājums vairs bija tikai formalitāte, Rinkevičam un Bedrītim zaudējot spēlē ar 0-2 (19:21, 13:21).

Līdz ar to Latvijas duets sestdien sāks izslēgšanas spēles ar astotdaļfināla spēli, kurā sestdien mērosies spēkiem ar šveiciešiem Simonu Hāgenbušu un Leo Diljēru.

     [+] [-]

, 2021-08-28 10:34, pirms 3 gadiem
Labs!

     [+] [-]

, 2021-08-28 10:57, pirms 3 gadiem
Kaut kur var arī redzēt?

     [+] [-]

, 2021-08-28 12:10, pirms 3 gadiem
Iepejams ka You Tube 14.50.