Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rinkevičs/Bedrītis sagrauj šveiciešus un iekļūst Monpeljē turnīra ceturtdaļfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Rinkevičs/Bedrītis sagrauj šveiciešus un iekļūst Monpeljē turnīra ceturtdaļfinālā
Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis. Foto: FIVB

Francijas pilsētā Monpeljē turpinās Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes turnīrs pludmales volejbolā. Otro uzvaru tajā izcīnījuši Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis, sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis turnīru sāka ar uzvaru pār Spānijas duetu, bet cīņā par uzvaru grupā un garantētu vietu ceturtdaļfinālā piekāpās Serbijas pludmales volejbolistiem. Tādējādi izslēgšanas spēles vajadzēja sākt ar astotdaļfinālu, kurā pretī stājās Simons Hāgenbušs un Leo Diljērs no Šveices.

Spēles sākumā Bedrītis labi spēlēja pie tīkla, bet Rinkevičs pacēla vairākas bumbas aizsardzībā. Pēc četriem zaudētiem punktiem šveicieši ņēma pārtraukumu, bet pēc tā zaudēja vēl trīs, nespējot apspēlēt pie tīkla Bedrīti pēc Rinkeviča servju sliktām uzņemšanām. Pēc laukuma pušu maiņas Šveices duets atspēlēja divus punktus, bet latvieši uzreiz atjaunoja septiņu punktu pārsvaru (9:2). Epizodiski šveicieši spēja tikt pie punktiem, bet vairāk uz latviešu nestabilās spēles rēķina. Pirms tehniskā pārtraukuma Bedrītis atzīmējās vēl ar diviem blokiem, dodot Latvijas duetam astoņu punktu pārsvaru (14:6). Turpinājumā dueti jau spēlēja līdzīgāk, bet Rinkevičs un Bedrītis nosargāja iepriekš iegūto pārsvaru - 21:15.

Otrā seta sākumā Šveices duets turpināja nepārliecinoši spēlēt uzbrukumā, kas Latvijas duetam ļāva izvirzīties vadībā ar 3:1. Pēc vēl pāris kļūdām šveicieši pie četru punktu deficīta ņēma pārtraukumu (7:3). Pēc pārtraukuma Šveices duets uz brīdi atspēlēja pusi no deficīta, bet tad to atkal pazaudēja. Bedrītis turpināja saimniekot pie tīkla, ļaujot latviešiem būt vadībā ar 13:8. Pēc tehniskā pārtraukuma nekas nemainījās, Latvijas duetam audzējot savu pārsvaru. Rinkevičs un Bedrītis nedeva pretiniekiem nekādas cerības, pārliecinoši uzvarot ar 2-0 (21:15, 21:9).

Līdz ar to Latvijas pludmales volejbolisti iekļuva ceturtdaļfinālā, kurā plkst. 19:30 spēlēs pret francūžiem Arturu Kanē un Teo Rotaru, kuri uzvarēja savā grupā un uzreiz kvalificējās ceturtdaļfinālam.

     [+] [-]

, 2021-08-28 19:27, pirms 3 gadiem

     [+] [-]

, 2021-08-29 11:46, pirms 3 gadiem
Kur varēs redzēt pusfinālu?