Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Somijā par vietu PK posma pamatturnīrā cīnīsies trīs mūsu dāmu pāri

Jānis Celmiņš

Somijā par vietu PK posma pamatturnīrā cīnīsies trīs mūsu dāmu pāri
Jana Jaudzema un Anete Krastiņa

Kamēr Pasaules kausa tūre vīriem jau noslēgusies, dāmām tā vēl turpinās un šosezon labākie pasaules pludmales volejbola pāri pulcēsies Somijā (Ālandu salās), kur turnīra dalībnieču vidū būs arī trīs Latvijas dueti.

Visiem trīs mūsu pāriem sacensības būs jāsāk ar kvalifikāciju un, lai iekļūtu posma pamatturnīrā, būs jāizcīna divas uzvaras.

Ar 12. numuru kvalifikācijas sacensībās izsētas Inguna Minusa / Inga Ikauniece, kurām pirmajā kārtā jāmēro spēki ar 15 gadus jaunajām mājiniecēm Idu Sinisalo un Nīnu Ahtianienu. Maču Inguna un Inga aizvadīs centrālajā laukumā un cīņu uzsāks pulksten 15.00 pēc Latvijas laika.

Ar 18. numuru izsētajām Anetei Brinķei un Rūtai Treijai (abām 17 gadi) pirmajā kvalifikācijas turnīra kārtā pulksten 16.00 trešajā laukumā būs jācīnās ar pieredzējušajām grieķietēm Georgiu Parskakī un Atinu Dilaverī.

Tikmēr Anete Krastiņa un Jana Jaudzema sacensībās izsētas ar 20. numuru un pulksten 15.00 pirmajā laukumā samēros spēkus ar kolumbietēm Andrea un Klaudiju Galindo.