Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone piedzīvo otro zaudējumu

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone piedzīvo otro zaudējumu
Uzbrukumā Inese Jursone
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone piedzīvojušas otro zaudējumu Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošā FIVB "Grand Slam" turnīra pamatsacensībās. Apakšgrupas otrajā spēlē Latvijas duets trijos setos atzina Čehijas pāra Ļena Haječkova / Hana Klapalova pārākumu.

Jau ziņojām, ka Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošās FIVB ''Grad Slam'' pamatsacensības ar zaudējumu šodien iesāka Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Pirmajā spēlē latvietes ar 0:2 piekāpās, vienām no turnīra galvenajām favorītēm, ASV duetam Trenorei - Mejai / Branagai.

Diemžēl arī otro apakšgrupas maču pret čehietēm Haječkovu / Klapalovu Latvijas pāris iesāka nesekmīgi, piekāpjoties pretiniecēm setā ar 14:21. Otrā galotnē mūsu dāmas svaru kausus tomēr prata nosvērt sev par labu – 21:19, panākot to, ka mača liktenis tiks izšķirts trešajā setā. Tā ievadā Inguna un Inese ātri nokļuva iedzinēju lomā un pie rezultāta 0:3 bija spiestas pieprasīt pārtraukumu. Pēc pauzes čehietes guva vēl divus punktus un rezultāts latvietēm kļuva vēl nepatīkamāks – 0:5. Kā vēlāk izrādījās tas arī bija viss uz ko latvietes bija spējīgas, zaudējums trešajā setā (7:15) un visā spēlē ar 1:2.

Rīt Minusai un Jursonei jāaizvada apakšgrupas pēdējais mačs pret turnīrā ar 20. numuru izlikto Krievijas pāri Vasina / Homaijakova. Lai turpinātu cīņu turnīrā Eiropas čempionēm nepieciešama uzvara.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-28 19:40, pirms 14 gadiem
Duņkas ir jāņem! Lai veicās!