Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš kopā ar Samoilovu startēs šova turnīrā Izraēlā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš kopā ar Samoilovu startēs šova turnīrā Izraēlā
Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: volley.ru

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš jau aizvadītajā vasarā saņēma uzaicinājumu šī gada aprīlī piedalīties aizraujošā pludmales volejbola šova turnīrā Izraēlā. Tā kā Jānis šobrīd ir aizņemts savā klasiskā volejbola klubā Vācijā, Mārtiņš par pārinieku uzaicinājis savu iepriekšējo pārinieku Aleksandru Samoilovu.

Turnīrs risināsies Haifā no 2. līdz 4. aprīlim un tajā aicināti piedalīties vairāki vadošie pasaules dueti, starp kuriem bija jābūt arī Mārtiņam ar Jāni. Diemžēl šī iecere nerealizēsies pilnībā, taču Mārtiņš uz turnīru dosies, sev par pārinieku aicinot Aleksandru Samoilovu. „Punktus par šo turnīru nedod. Braucam, lai apskatītos un novērtētu, kas notiek pasaulē un cik kurš pāris pielicis starpsezonu periodā. Novērtēsim, kādi izskatāmies mēs uz citu fona šobrīd,” stāsta Mārtiņā Pļaviņš.

Turnīrā piedalīsies brazīlieši Hārlijs un Bendžamins, spēcīgākais spāņu duets Erera un Gavira, kā arī daudzi citi īpaši aicinātie dueti.

Turnīru organizē Izraēlas Volejbola Asociācija kopā ar Haifas pašvaldību un turnīra kopējais balvu fonds ir 50 tūkstoši ASV dolāru. Paralēli vīru turnīram risināsies arī līdzīgas sacensības dāmu duetiem.

Dalība šajā turnīrā Mārtiņam liegs dalību Latvijas klasiskā volejbola čempionāta finālsērijas trešajā spēlē, tādejādi „Poliurs / Ozolnieki” komandai šajā cīņā nāksies iztikt bez viņa palīdzības.

     [+] [-]

, 2012-03-28 17:49, pirms 12 gadiem
nu lai veicas !

     [+] [-]

, 2012-04-03 13:57, pirms 12 gadiem
Nu tad TURĀS...

     [+] [-]

, 2012-04-03 16:17, pirms 12 gadiem
kur var sekot rezultātiem?

     [+] [-]

, 2012-04-03 20:47, pirms 12 gadiem