Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš turpina treniņus Ēģiptē, klāt arī igauņi

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Šmēdiņš turpina treniņus Ēģiptē, klāt arī igauņi
Jānis Šmēdiņš
Foto: Jānis Celmiņš

Ēģiptē gatavošanos jaunajai pludmales volejbola sezonai turpina viens no Latvijas vadošajiem pludmales volejbola duetiem Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdņš, kuriem vakar pievienojušies igauņi Rivo Vesiks un Kristo Kollo. Tāpat Hurgadā jau nepilnas trīs nedēļas trenējas Rusans Sorokins, bet viņa pārinieks Toms Šmēdiņš treniņnometnē augstāk minētajiem pievienosies šajā nedēļas nogalē.

„Turpinām trenēties pēc ierastas programmas. Pirms divām ar pusi nedēļām mums pievienojās mans bijušais pārinieks Ruslans Sorokins, kurš šosezon spēles kopā ar Tomu Šmēdiņu, Jāņa vecāko brāli. Līdz ar to treniņi pludmalē ir palikuši daudzveidīgāki. Treniņos pludmalē atsrādājam tehniku, taisām visdažādākos vingrinājumus. Dažas reizes esam spēlējuši divi pret divi. Kā ceturtais mums ir mans tēvs, bet spēlējām ar noteikumu, ka pa viņu nedrīkst servēt, lai ir līdzīga cīņa,” savā blogā raksta Aleksandrs Samoilovs.

Vakar Hurgadā ieradās arī igauņi Rivo Vesiks un Kristo Kollo. Igauņu vadošais (būtībā vienīgais) duets iepriekš patrenējās Somijas slēgtajās pludmales volejbola hallēs, bet šobrīd pievienojušies latviešu nometnei Hurgadā.

Latvieši Hurgadā plāno trenēties līdz pat aprīļa sākumam, savā blogā raksta Samoilovs. Jaunākais no Šmēdiņiem gan mājās atgriezīsies nedaudz ātrāk, jo viņa ģimenē gaidāms ģimenes pieaugums.

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda tikmēr kopīgus treniņus plāno uzsākt marta beigās Rīgā. Jānim vēl jāaizvada pēdējās spēles Itālijas čempionāta A2 līgā, bet Mārtiņam – Turcijas ziemas čempionātā.

Visi trīs mūsu vadošie pāri sezonu plāno sākt jau ar pirmo Pasaules kausa posmu, kas aprīļa beigās risināsies Ķīnā. Vēl gan nav apstiprināti jaunie Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) turnīru norises noteikumi, taču domājams, ka vēsais prāts ņems virsroku, un kvalifikācijas sacensības Pasaules kausos būs.

Izmantotie resursi:
Samoilovs.Lv | Jaunumi

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 15:56, pirms 12 gadiem
SportEXperts rakstīja: Redzēs kas te sanāks.
Ja T, Šmēdiņš nevilks, jaunais pārinieks Sorokinam jau ir atrasts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-01 09:53, pirms 12 gadiem
Uzmetēji nepārliecina!