Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies otrais OC "Ventspils" posms pludmales volejbolā

Andrejs Siliņš

Sestdien, 25.jūlijā, Ventspils pludmalē norisinājās Olimpiskā centra „Ventspils” atklātais čempionāts pludmales volejbolā vīriešiem. Sacensību 2.posmā startēja 22 pāri, bet uzvaras laurus plūca Austris Štāls un Armīns Vensbergs.

Dalībnieku idū bija arī tādi zināmi pludmales volejbolisti kā Normunds Linkevičs, Vents Didrihsons, Jānis Rudzītis, Raimonds Vilmanis, Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi un Kristians Marnics. Skatītājiem par prieku atkal darbībā varēja redzēt Armīnu Vensbergu un Austri Štālu, kuri pirms 12 gadiem Eiropas junioru pludmales volejbola sacensībās ieguva godalgoto 1.vietu. Pludmales volejbola laukumā cīnījās arī citu sporta veidu pārstāvji – kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis un klasiskā volejbola piekritēji Māris Vensbergs (ASK) un Roland Ozoliņš (SK Elvi).

Otrā posma sacensības izvērtās īpaši sīvas un no grupas ārā netika pat tādi pieredzējuši pāri kā Andrejs Černuho/Mārtiņš Freidenfelds un pirmā posma uzvarētāji Mārtiņš Grundmanis/Gints Sedols. Līdz cīņai par trešo vietu tika Mārtiņš Rubenis/Kristiāns Marnics un Māris Martuzāns/Andris Gitendorfs, kur trīs setos ar rezultātu 12:21, 21:19 un 15:8 uzvaru izcīnīja kamaniņbraucēja Rubeņa pāris.

Savukārt lielajā finālā tikās pieredzējušais pāris Austris Štāls/Armīns Vensbergs un Arnis Mileiko/Dāvis Nātriņš. Kā jau tas tika prognozēts, šajā cīņa divos setos ar rezultātu 21:16 un 21:9 uzvarēja un 2.posmā 1.vietu ieguva A.Štāls/A.Vensbergs. Pirmās sešas vietas tika pie naudas balvām, bet labākajam trijniekam kaklā tika kārtas medaļas un dāvāts kārtīgs enerģijas lādiņš no Red Bull pēc grūtās cīņas.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa

     [+] [-]

, 2009-07-28 10:06, pirms 15 gadiem
Bija labs pasākums!