Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Mums par labu nāca lielais karstums"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Mums par labu nāca lielais karstums"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.fivb.com

"Domāju, ka mums par labu nāca karstums un dziļās smiltis, kuras, aktīvi spēlējot, atņēma daudz spēku un enerģijas," portālam eSports.lv pēc pirmās uzvaras pasaules čempionātā pār Francijas duetu teica Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš.

Jau ziņojām, ka savā pirmajā pasaules čempionāta apakšgrupas spēlē Mārtiņš Pļaviņš un Lauris Iecelnieks saspringtā spēlē ar 2:1 (17:21, 23:21, 17:15) uzveica Endiju un Kevinu Sesus no Francijas. Pēc spēles portālam eSports.lv komentāru sniedza Mārtiņš Pļaviņš.

"Pirms spēles Francijas duets bija favorītu lomā un domāju, ka nevienam neradās jautājumi, kāpēc. Spēli iesākām nervozi, pieļāvām daudz nevajadzīgu kļūdu un ļāvām viņiem izvirzīties vadībā ar 7:3. Seta vidū rezultātu izdevās izlīdzināt, taču seta gaoltnē sekoja vēl viens viņu izrāviens un pateicoties tam viņi uzvarēja pirmajā setā. Abi nākamie spēles seti ritēja punkts punktā. Prieks, ka uzvarējām, taču ja būtu pieļāvuši kļūdas uzvarētu viņi," teica Pļaviņš.

"Domāju, ka mums par labu nāca karstums un dziļās smiltis, kuras, aktīvi spēlējot, atņēma daudz spēku un enerģijas. Mēs ar lauri uzbrukām aptuveni vienādu skaitu reizes, taču viņiem uzbruka tikai viens no spēlētājiem un šajā karstumā viņš venkārši salūza. Tāda arī bija mūsu taktika - servējām uz vienu un trešajā setā viņš nolūza," uzvaras iemeslus atrada Pļaviņš.

Šodien Mārtiņam un Laurim ir brīvdiena, bet rīt apakšgrupas otrajā spēlē jāspēlē ar mājiniekiem Kjemperūdu / Hoidalenu.

 +14 [+] [-]

, 2009-06-27 11:34, pirms 15 gadiem
Karstums,aukstums,dziļas smiltis palīdz stiprākajiem.Galvenais ,tik jaunam pārim ir iegūt pārliecību par saviem spēkiem,kas domājams tagad arī notiek.Sportisko un cilvēcisko veiksmi jums čaļi.Mēs ar jums.

     [+] [-]

, 2009-06-27 23:02, pirms 15 gadiem
Turam par Jums - Lauri un Martin - svetdien ikski! Turaties , lai veicas!Nokausejiet gados krietni vecakus - norvegus!Lai veiksme, labas serves, lai viss sanak !