Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Pirmajā posmā nestartēsim"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Pirmajā posmā nestartēsim"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

"Uz šīs sezonas pirmo Pasaules kausa (PK) posmu ar Ruslanu Sorokinu nebrauksim, šajā nedēļā ir notikuši daži notikumi, kas pamainīja mūsu plānus," stāsta Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Jaunā Latvijas pludmales volejbola sezona nav aiz kalniem. Tā sāksies jau aprīļa beigās. No 19. – 24. aprīlim paredzēts pirmais PK posms šajā sezonā, tas risināsies Brazīlijā. Šī brīža Latvijas labākais vīru duets Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins uz to nedosies.

"Ruslana komanda veiksmīgi startē Francijas "Pro A" līgā, bet parējās komandas, kas pretendē uz iekļaušanu "play-off" nostartēja neveiksmīgi, līdz ar to viņa komanda "Rennes" gandrīz jau nodrošināja vietu "play-off". Otras izmaiņas ir saistītas ar to, ka sakara ar skolas brīvdienām ir problēmas ar biļetēm no Ēģiptes, līdz ar to nebrauksim ar treneri mājās rīt 27. martā, kā bija plānots sākumā, bet gan mēģināsim atrast citas biļetes, visticamāk caur Krieviju, jo uz Rīgu ir viens reiss nedēļā, bet piemērām uz Maskavu ir četri reisi dienā," savā mājas lapā internetā samoilovs.lv raksta Aleksandrs Samoilovs.

"Mums ar Ruslanu, treneri un vēl dažiem pludmales volejbolistiem, kas trenējas kopā ar mums, aprīļa vidū bija paredzēta treniņnometne Spānijā, pēc kuras mēs plānojām braukt uz Brazīliju. Tomēr, tā kā Ruslanam ir jāspēlē "play-off", būs jāpārceļ nometni uz vēlāku laiku un tad, jābrauc uz otru pasaules kausa posmu Ķīnā, cerams, ka paspēsim sagatavoties," skaidro Samoilovs.

PK posms Ķīnā risināsies no 3. līdz 8. maijam.

Izmantotie resursi:
samoilovs.lv