Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Giginoglu titula aizstāvēšanu Turcijā sāk pārliecinoši

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Giginoglu titula aizstāvēšanu Turcijā sāk pārliecinoši
Mārtiņš Pļaviņš starp turku pludmales volejbolistiem
Foto: tvf.org.tr

Ar piecām uzvarām Turcijas ziemas čempiona titulu pludmales volejbolā aizstāvēšanu uzsācis Mārtiņš Pļaviņš, kurš arī šosezon spēlē „Halkbank” komandā kopā ar Muratu Giginoglu.

Turcijas ziemas čempionāts šoziem startējis ļoti vēlu un pirmās tā spēles aizvadītas vien pagājušajā nedēļas nogalē. Pārliecinoši čempionātu sākusi „Halkbank” komanda, kuras krāsas arī šosezon pārstāv latvietis Mārtiņš Pļaviņš. Kopā ar sev ierasto turku pārinieku Muratu Giginoglu Mārtiņš Turcijā trenējas jau kopš septembra beigām, bet pie nopietnas spēlēšanas tika tikai aizvadītajā nedēļas nogalē, kad tika aizvadītas pirmās čempionāta spēles.

Latvijas un Turcijas apvienotais duets turnīru uzsāka sekmīgi, svinot piecus panākumus. Vienīgo setu Pļaviņš / Giginoglu zaudēja pret saviem sīvākajiem pretiniekiem iepriekšējās sezonā „Ziraat Bank” pārstāvjiem, pārējās četrās cīņās „Halkbank” uzvarējusi ar 2:0.

Pēc pirmajām piecām spēlēm Pļaviņš un Giginoglu ir vienīgie turnīra līderi un vienīgais duets, kurš pagaidām nav izjutis zaudējumu rūgtumu. Otrajā vietā pēc pieciem mačiem ir „Altinyurt” pārstāvji, trešajā – „Balnak”. Aizvadītās sezonas vicečempioni „Ziraat Bank” ieņem vien ceturto vietu (trīs uzvaras un divi zaudējumi).

Nākamās spēles čempionātā tiks izspēlētas 8. un 9. decembrī, kad katra no komandām atkal aizvadīs pa piecām spēlēm.

Pirmajā sezonā latvietis „Halkbank” komandai pievienojās sezonas vidū (izcīnīts sudrabs), bet aizvadītajā sezonā spēlē jau kopš sezonas sākuma (tika pie čempion nu titula). Šosezon Latvijas un Turcijas apvienotais duets lūkos titulu aizstāvēt.

Izmantotie resursi:
Türkiye Voleybol Federasyonu

  +1 [+] [-]

, 2012-11-26 13:25, pirms 12 gadiem
Kuras valsts čempionātā Pļaviņš vēl nav spēlējis? Vot, tā ir attieksme. Spēlē nepārtraukti!