Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Benjavs / Točs piedzīvo otro zaudējumu

Jānis Celmiņš

Benjavs / Točs piedzīvo otro zaudējumu
Edgars Točs
Foto: Renārs Buivids

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Toms Benjavs un Edgars Točs piedzīvojuši otro zaudējumu Eiropas U-23 čempionātā Grieķijā. Apakšgrupas trešajā spēlē mūsu puiši ar 0:2 piekāpās vienaudžiem no Francijas Lakombam / Furnerē.

Jau ziņojām, ka vakar Benjavs / Točs izcīnīja vienu uzvaru divās apakšgrupas spēlēs, saglabājot labas cerības pacīnīties par vietu čempionāta nākamajā kārtā. Arī pēc zaudējuma izredzes mūsu puišiem ir. Lai arī zaudēts Lakombam / Furnerē – 0:2 (19:21, 16:21), Toms un Edgars ierindojušies trešajā vietā grupā, kas ļauj cerēt uz iekļūšanu turnīra otrajā fāzē. Nu jāgaida kā noslēgsies atlikušās cīņas citās grupās.

Nākamajai kārtai kvalificēsies sešu grupu divas labākās komandas, kā arī četri trešās vietas ieguvēji.

Dalību čempionātā turpina arī mūsu meitenes Anete Krastiņa un Jana Jaudzema, kurām šodien arī atlikusi pēdējā apskāgrupas spēle. Vēlāk pēcpusdienā kā puiši tā meitenes aizvadīs pirmās divas spēles turnīra izslēgšanas kārtā.

Izmantotie resursi:
CEV Home

     [+] [-]

, 2010-08-26 15:35, pirms 14 gadiem
bļe edgar netaisi suudus