Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Dāmām otrā vieta Kontinentālā kausa posmā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Dāmām otrā vieta Kontinentālā kausa posmā
Inese Jursone
Foto: www.fivb.com

Vakar Kaļiņingradas apgabalā notiekošajā Eiropas Kontinentālā kausa izcīņā pie otrās vietas tika Latvijas pludmales volejbola dāmu nacionālā komanda, kuras sastāvā cīnījās Inguna Minusa/Inese Jursone un Anete Krastiņa/Jana Jaudzema. Tikmēr trešajā vietā ierindojās Latvijas vīru komanda.

Turnīra pusfinālā mūsu dāmas ar rezultātu 3:2 uzveica bulgārietes, bet finālā ar 1:3 atzina Krievijas pārākumu (vienīgo uzvaru finālā izcīnīja Minusa/Jursone, kuras ar 21:18 un 21:14 pārspēja Vasinu/Homjakovu), turnīru noslēdzot otrajā vietā.

Vīriešu konkurencē Latviju pārstāvēja Artūrs Kiseļevs/Toms Vanags un Ingars Ivanovs/Jānis Vāvers. Pusfinālā mūsējo ar 2:3 piekāpās Bulgārijas bīčistiem, bet mačā par trešo vietu izdevās apspēlēt lietuviešus – 3:2. Zīmīgi, ka cīņā par trešo vietu latvieši sāka ar diviem zaudējumiem, taču tad sekoja trīs uzvaras pēc kārtas, kas arī ļāva mūsu sportistiem tikt pie trešās pozīcijas.

Abas komandas kvalificējās arī turnīra nākamajam posmam.