Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijas Zelta duelis" noslēdzas ar draudzīgu žestu

Jānis Celmiņš

"Brazīlijas Zelta duelis" noslēdzas ar draudzīgu žestu
Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Renārs Buivids

Pirmdienas pievakarē Pludmales sporta centrā „Brazīlija” risinājās labdarības paraugturnīrs „Brazīlijas Zelta duelis”, kurā tā titula ieguvējs pa īstam tā arī netika noskaidrots. Otrās spēles otrajā setā krampji liedza cīņu turpināt Aleksandram Samoilovam un Mārtiņš Pļaviņš veica lielisku žestu, uzvaru atdodot savainotajam pretiniekam.

Pludmales sporta centrā "Brazīlija" 25. aprīlī, risinājās līdz šim Latvijā nebijis pasākums – paraugturnīrs, kurā vajadzēja noskaidrot labāko pludmales volejbola pārstāvi Latvijā. Mārtiņš Pļaviņš pret Aleksandru Samoilovu – kurš, kuru?

Cīņa sākās ar Mārtiņa Pļaviņa un Haralda Regžas uzvaru pirmajā spēlē – 2:1. Otrajā mačā Pļaviņš un Samoilovs mainījās pāriniekiem un uzsāka otro cīņu – Samoilovs spēlēja kopā ar Regžu, Pļaviņš ar Rihardu Finsteru. Pirmajā setā uzvaru svinēja Samoilovs / Regža, bet otrās cīņas otrajā setā pie rezultāta 11:5 Aleksandram kāju sarāva krampji un cīņu nācās pārtraukt. Pirmajā setā uzvaru bija svinējuši Samoilovs / Regža un Pļaviņš ilgi nedomādams veica lielisku „fair play” žestu, atdodot uzvaru savam bijušajam pāriniekam. Tādejādi pirmais „Brazīlijas Zelta duelis” noslēdzās ar draudzīgu neizšķirtu, bet uzvarētāja tituls tika Aleksandram! Jācer, ka Sašam ar kāju viss būs kārtībā, vēlam ātru atlabšanu un atgriešanos smiltīs.

Pasākuma laikā tika izsolīti gan sportistu spēļu krekli no Pasaules kausa posmiem, gan iespējas trenēties ar abiem mūsu titulētākajiem pludmales volejbolistiem. No 105 latiem par iespēju aizvadīt treniņu kopā ar Samoilovu šķīrās dziedātāja Liene Candy!

  +3 [+] [-]

, 2011-04-26 10:33, pirms 13 gadiem
viģiks būs?

  +4 [+] [-]

, 2011-04-26 12:58, pirms 13 gadiem
Kaut ka jocigi - visu ziemu pavada Egjipte trenejoties smiltis, pirmie machi +/- sacensibu rezhima un uzreiz krampji...

     [+] [-]

, 2011-04-26 17:16, pirms 13 gadiem
video vajadzetu!