Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Giginoglu priekšlaicīgi nodrošina Turcijas čempionu titulu

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Giginoglu priekšlaicīgi nodrošina Turcijas čempionu titulu
Mārtiņš Pļaviņš un Murats Giginoglu

Mārtiņš Pļaviņš ar savu turku pārinieku Muratu Giginoglu aizvadītajā nedēļas nogalē tikuši pie kārtējiem pieciem panākumiem Turcijas ziemas pludmales volejbola čempionātā, priekšlaicīgi nodrošinot sev čempionu titulu.

Līdz aizvadītās nedēļas nogales čempionāta spēlēm Pļaviņa un Giginoglu pārstāvētais „Halkbank” klubs turnīrā bija ticis pie 25 uzvarām 25 spēlēs, turklāt zaudējis tikai vienā setā. Arī aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas un Turcijas apvienotais duets savu uzvaru gājienu turpināja, tiekot vēl pie piecām uzvarām, turklāt visās spēlēs uzvarot ar 2:0.

„Halkbank” komanda turnīra tabulā šobrīd ar 60 iekrātajiem punktiem ir pārliecinoša čempionāta līdere, savu tuvāko sekotāju „Balnak” vienību apsteidzot par 12 punktiem. Tas nozīmē, ka „Halkbank” komanda jau šobrīd nodrošinājusi čempionu titulu, uzvarot turnīrā jau otro gadu pēc kārtas.

Pēdējie divi čempionāta sabraukumi risināsies attiecīgi 2. un 3., kā arī 9. un 10. martā. Pirmais no tiem tiks ņemts vērā Turcijas čempionāta ieskaitē, bet otrais būs atklātais turnīrs, kurā drīkst piedalīties arī ārvalstu dueti.

Savā pirmajā sezonā (2011. gads - nepilna sezona) Turcijā Pļaviņš tika pie čempionāta sudraba godalgas, bet pagājušajā gadā izcīnīja zeltu. Šobrīd latvieti jau var saukt par divkārtēju Turcijas pludmales volejbola ziemas čempionu.

Jau vēstīts, ka jaunajā vasaras sezonā Pļaviņš spēlēs kopā ar Jāni Pēdu. Kopīgus treniņus abi plāno uzsākt marta beigās.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 12:42, pirms 11 gadiem
Malači. Apmazgāt un tad jau sākt gatavoties aizstāvēšanai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja