Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Giginoglu triumfē Turcijas čempionātā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Giginoglu triumfē Turcijas čempionātā
Mārtiņš Pļaviņš un Murats Giginoglu
Foto: Liene Pļaviņa

Mārtiņš Pļaviņš duetā ar turku pludmales volejbolistu Muratu Giginoglu triumfējuši Turcijas ziemas čempionātā. Uzvarot piecos no sešiem čempionāta posmiem, „Halkbank” klubs pārliecinoši triumfēja visā turnīrā.

Regulāro čempionātu Pļaviņš un Giginoglu „Halkbank” noslēdza ar simtprocentīgu uzvaru un zaudējumu attiecību un otrās kārtas turnīram piegāja kā galvenie favorīti uz čempionu titulu. „Halkbank” sekoja aizvadītā gada čempioni „Ziraat Bank” pludmales volejbolisti.

Čempionāta laikā bija nepārtrauktas neskaidrības, kā tiks noteikti čempionāta uzvarētāji, taču jau pirms pēdējā posma (četros no pieciem turnīriem līdz tam bija triumfējis Mārtiņš un Murats) bija zināms, ka Latvijas un Turcijas apvienoto duetu apsteigt vairs nevar neviens. Arī pēdējā posmā (šajā nedēļas nogalē) uzvaru svinēja „Halkbank”, finālā ar 2:0 (21:12, 21:16) apspēlējot mūžsenos konkurentus un pagājušā gada čempionus „Ziraat Bank”.

Līdz ar to savu pirmo pilno sezonu (pagājušajā ziemā Pļaviņš „Halkbank” pievienojās sezonas otrajā pusē) Pļaviņš noslēdzis ar Turcijas ziemas čempionāta pludmales volejbolā zelta godalgām. Jau nākamās nedēļas vidū Mārtiņš ar ģimeni atgriezīsies mājās. Plānots, ka uz Latvijas klasiskā volejbola čempionāta izšķirošajām spēlēm Mārtiņš palīdzēs „Poliurs / Ozolnieki” komandai, bet pēc tam uzsāks gatavošanos olimpiskajai sezonai, gaidot mājās savu ierasto pārinieku Jāni Šmēdiņu, kuram Vācijas Bundeslīgā priekšā ceturtdaļfinālu cīņas.

Cits Latvijas pludmales volejbolists Haralds Regža palīdzēja citam Turcijas klubam „Balnak” izcīnīt ceturto vietu Turcijas čempionāta kopvērtējumā.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!

  -4 [+] [-]

, 2012-02-26 12:12, pirms 12 gadiem
Njāāā un tik mainās tie dueti!
Slēpts komentārs: Daugava86
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-26 14:52, pirms 12 gadiem
Daugava86 rakstīja: Monstrs,Dukuri nobāl uz Mārtiņa fona! Gaidam medalas OS!
Jā,pēc šāda komenta ir saprotams,ka Tavā galvā smadzeņu nav.