Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T. Šmēdiņš: "Finālu iesākām traģiski"

Jānis Celmiņš

T. Šmēdiņš: "Finālu iesākām traģiski"
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: www.cev.u

"Visas spēles šajā turnīrā mums bija ļoti grūtas, pat grūti izskaidrot, kāpēc. Iespējams, tāpēc, ka visi mūs vēlējās vinnēt. Visas turnīra spēles bija ļoti smagas – punkts punktā. Jocīgi, ka visas komandas, kuras pret mums spēlēja labi, nākamajos mačos nespēja izdarīt praktiski neko," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja pludmales volejbolists Toms Šmēdiņš, kurš duetā ar Arti Caicu šodien triumfēja "Challenger" sērijas turnīrā Novisadā (Serbijā).

Jau ziņojām, ka par Serbijas pilsētā Novisadā notiekošā CEV ''Challenger'' sērijas turnīrā uzvarētājiem kļuvuši Latvijas pludmales volejbolisti Artis Caics un Toms Šmēdiņš. Finālā latvieši ar 2:1 pārspēja Slovēnijas duetu Pajenku / Zemļaku.

Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Toms Šmēdiņš neslēpa, ka duetam šajā turnīrā smaidījusi veiksme. "Pusfinālā mums ļoti paveicās. Vācieši bija vadībā ar 15:9, taču spējām saņemties – uzservējām, "saķērām" blokā un galotnē vinnējām – 28:26. Otrajā setā jau nospēlējām krietni pārliecinošāk, lai gan rezultāts varētu liecināt par pretējo uzvarējām droši – 21:19. Finālspēli iesākām traģiski – 1:6 un neko daudz pasākt nespējām. Kā nedaudz "pievelkam", viņi atkal atraujas. Patīkami, ka pratām spēli "salauzt", trešais sets bija gatavais trilleris. Līdz seta vidum guvām punktus pie pretinieku servēm un slovēņi tāpat, bet pēc tam viņi "aizmuka". Seta galotnē bijām iedzinējos ar 10:13, bet neticamā veidā izglābāmies. Artis "ielika" servi, es bloku, pretinieki kļūdījās uzbrukumā, un jau neizšķirts. Galotnē labi nospēlējām aizsardzībā un uzvarējām – neticami!"

"Esmu priecīgs! Rīt dodamies uz Pasaules kausa posmu Klāgenfurtē, kur mums būs jāsāk ar kvalifikāciju, patrenēsimies un cīnīsimies. Pēc Klāgenfurtes esam Latvijā uz "King of The Beach" turnīru," dueta tuvākos plānus ieskicēja Toms.

  +7 [+] [-]

, 2010-07-25 20:16, pirms 14 gadiem
Pludmales volejbols uz viļņa! Arī brāļi!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-26 13:52, pirms 14 gadiem
super

     [+] [-]

, 2010-07-26 14:04, pirms 14 gadiem
malaci