Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Caics / Šmēdiņš cīnīsies par zeltu

Krišs Upenieks

Caics / Šmēdiņš cīnīsies par zeltu
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbola duets Artis Caics un Jānis Šmēdiņš iekļuvis Novisadā (Serbija) notiekošā CEV ''Challenger'' sērijas turnīrā finālā. Pusfināla latvieši ar 2:0 pārspēja Vācijas duetu Kačmareku / Šnaideru.

Jau ziņojām, ka Artis Caics un Toms Šmēdiņš šajā turnīrā trīs spēlēs bija izcīnījuši trīs uzvaras, tādējādi nodrošinot vietu pusfinālā, bet pretiniekus mūsējie uzzināja tikai sestdienas vakarā un tajā noskaidrojās, ka pusfinālā Latvijas duets spēlēs pret vāciešiem Kačmareku / Šnaideru.

Šis Vācijas pludmales volejbola duets šajā turnīrā bija izsēts ar trešo numuru. Vienīgo zaudējumu vācieši piedzīvoja pret slovēņiem Pajemku / Zemļaku. Abi seti izvērtās ļoti sīvi, tomēr izšķirošajos brīžos labāks bija Latvijas duets, pirmais sets uzvarēts ar 28:26, bet otrais ar 21:19.

Finālā Caics / Šmēdiņš spēlēs pret Pajenka / Zemļaks un Suters / Čevaljērs spēles uzvarētāju. Mača sākums pulksten 17:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
CEV Home

  +1 [+] [-]

, 2010-07-25 14:10, pirms 14 gadiem
Malaci!!!! Liels prieks par musu pludmales volejbola duetiem!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-25 14:51, pirms 14 gadiem
Shajaa turniiraa jau ir uzvareeti 3 paari, kuri ir 100niekaa pasaulee, domaaju, ka ir laiks pariet uz Pasaules tuuri.