Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa: "Par grupas izlozi nevaram sūdzēties"

Jānis Celmiņš

Minusa: "Par grupas izlozi nevaram sūdzēties"
Inguna Minusa
Foto: eurobeachtour.com

"Eiropas pāri tomēr mūs pazīst daudz labāk, tāpēc ir pat labāk, ka jāspēlē ar amerikānietēm," īsi pirms došanās uz pasaules čempionātu Norvēģijā, portālam eSports.lv teica pludmales volejboliste Inguna Minusa.

Rīt ar spēli pret amerikānietēm Fendriku / Ivī dalību pasaules čempionātā pludmales volejbolā uzsāks Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Mūsu dāmu duets pasaules čempionāta A grupā spēlēs kopā ar amerikānietēm Rossu / Kesiju, Fendriku / Ivī un norvēģietēm Āsu / Bjokesetu.

"Pēdējos treniņos strādājām pie aizsardzības un atspēles. Pēdējā laikā Latvijā ar laika apstākļiem diez ko labi nebija, bet gatavojamies, ka arī Stavangerā varētu būt lietus, tāpēc trenējāmies cītīgi. Mēģinājām pielāgoties turienes iespējamajiem nelabvēlīgajiem laika apstākļiem," īsi pirms došanās uz Norvēģiju, portālam eSports.lv teica Inguna Minusa.

"Domāju, ka divi ASV dueti nav tas sliktākais. Pret Rossu un Kessiju esam spēlējušas un visas reizes zaudējušas, jāmēģina revanšēties. Otrs ASV duets nav tas spēcīgākais, tāpēc visam vajadzētu būt kārtībā. Arī Norvēģijas duets nav no top pāriem - tas ir duets, kam piešķirts "wild card". Salīdzinot ar diviem citiem Norveģijas duetiem, šis ir pakāpi zemāks savā meistarībā. Protams, savā laukumā viņas varētu parādīt brīnumus, taču jācīnās ar visām. Eiropas pāri tomēr mūs pazīst daudz labāk, tāpēc ir pat labāk, ka jāspēlē ar amerikānietēm. Par izlozi nevaram sūdzēties," grupas izlozi vērtē Minusa.