Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kolodinskis: "Neuzskatu, ka sudrabs bija sensācija"

Jānis Celmiņš

Kolodinskis: "Neuzskatu, ka sudrabs bija sensācija"
Igors Kolodinskis
Foto: fivb.com

"Pasaules čempionāts ne ar ko īpaši neatšķiras no pasaules kausa posmiem. Jā turnīra izspēle čempionātā ir nedaudz atšķirīga un arī uzvarēt čempionātā ir daudz grūtāk," īsi pirms pasaules čempionāta pludmales volejbolā saka viens no Krievijas labākajiem pludmales volejbolistiem Igors Kolodinskis.

"Pasaules čempionāts ne ar ko īpaši neatšķiras no pasaules kausa posmiem. Jā turnīra izspēle čempionātā ir nedaudz atšķirīga un arī uzvarēt čempionātā ir daudz grūtāk, bet kopumā nekādas lielās atšķirības nav," saka viens no Krievijas labākajiem pludmales volejbolistiem - Igors Kolodinskis.

Ne pārāk veiksmīgo sezonas sākumu Igors Kolodinskis skaidro ar savainojumu. "Visu sezonas sākumu pretineki krietni vien vairāk spēlē caur mani. Tas izskaidrojams ar manu pleca savainojumu, pretinieki to zina. Visi spēlēja caur mani un kā zināms spēlētājam, kuram ir jāņem serve ir arī jāuzbrūk. Ar sāpošu plecu to darīt ir krietni grūtāk. Sezonas pirmajā pusē neesam spējuši atrast savu spēli, grūti spriest ar ko tas izskaidrojams," īsi pirms pasaules čempionāta pirmās spēles sāka Kolodinskis, kurš arī Norvēģijā spēlēs kopā ar savu ierasto pārinieku Dmitriju Barsuku.

2007. gada pasaules čempionātā Barsuks un Kolodinskis sagādāja vienu no lielākajām turnīra sensācijām un ieguva sudraba godalgas. "Tās ir patīkamas atmiņas. Neuzskatu, ka tā bija sensācija. Pirms diviem gadiem mēs diezgan regulāri iekļuvām labāko trijniekā un nedomāju, ka čempionātā ssniegtā otrā vieta ir sensācija," saka Kolodinskis.

Pasaules čempionātā Norvēģijā Krievijas spēcīgākais duets ielozēts vienā grupā ar igauņiem Kaisu / Vesiku, brazīliešu Gruzijas duetu Georu / Gia un Dugripu / Salvetī.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru