Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pieteikšanās termiņš trešajam "Pro divīzijas" turnīram pagarināts

Jānis Celmiņš

Pieteikšanās termiņš trešajam "Pro divīzijas" turnīram pagarināts
Andris Krūmiņš pret Aleksandru Samoilovu
Foto: www.brazil.lv

Kā ikkatru sestdien, arī 30. janvārī Pludmales sporta centrā "Brazīlija" norisināsies pludmales volejbola turnīrs. Šajā nedēļā kārta "Pro divīzijas" turnīram - jau trešajam. Organizatori pagarnājuši pieteikšanās termiņu līdz piektdienas pulksten 21:00.

Turnīrs paredzēts visiem spēlēt gribētājiem, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem. Turnīrs norisināsies divās kārtās, grupu turnīrā un Finālā. Izspēles sistēma tiks precizēta ņemot vērā pieteikušos spēlētāju skaitu. Ja līdz pieteikšanās termiņa beigām nebūs pieteikušās vismaz 16 komandas, turnīrs tiks atcelts.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv, minot sekojošu informāciju – konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, kontakta tālruni un kontakta e-pastu.

Atcerēsimies, ka pirmajā "Pro divīzijas" turnīrā uzvaru svinēja Toms Šmēdiņš duetā ar Krisiānu Marnicu, bet otrajā pārāki par visiem izrādījās Sandris Kalniņš un Kaspars Salmiņš.

Par turnīru:

Pieteikšanās turnīram - līdz 29. janvāra pl. 21.00!!!
Reģistrācija turnīram – 30. janvārī pl. 13.30
Turnīra sākums – 30. janvārī pl. 14.00
Dalības maksa – 20 Ls no komandas

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-01-27 20:05, pirms 14 gadiem
Diezgan pastulbs nosaukums

  +1 [+] [-]

, 2010-01-27 20:09, pirms 14 gadiem
Cerams kad sis laukums vasaraa musu sportistiem nesiis auglus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-30 11:53, pirms 14 gadiem
Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš, kā arī Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone regulāri trenējas Pludmales sporta centrā „Brazīlija”.