Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

papildināts Minusa/Ikauniece nepārvar kvalifikāciju Nīderlandē

Jānis Pārums

Minusa/Ikauniece nepārvar kvalifikāciju Nīderlandē
Inguna Minusa
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Inguna Minusa un Inga Ikauniece ar uzvaru sākušas Pasaules kausa posma kvalifikāciju Nīderlandē. Latvietes divos setos tika galā ar japānietēm Šinako Tanaku un Sajaku Mizoe, kas turnīrā bija izsētas ar 13.numuru. Tiesa, pēc tam sekoja zaudējums, kas liedza iekļūt pamatturnīrā.

Kvalifikācijas pirmā kārta mūsējām bija brīva, bet otrajā ar 20.numuru izliktās latvietes abos setos bija pārākas pār japānietēm ar 21:18, tādejādi mačā, kas ilga 37 minūtes, triumfēja ar 2-0.

Kvalifikācijas trešajā kārtā Minusa/Ikauniece spēkojās ar mājiniecēm Rosu Van Der Hoevenu un Jantini Van Der Vlistu, kuras izsētas ar 4.numuru. Pirmo setu latvietes zaudēja ar 15:21, tad pārņēma iniciatīvu un uzvarēja ar 21:19, tomēr izšķirošajā setā pretinieču pārākumu atzina pārliecinoši, zaudējot ar 7:15 un 1-2 visā spēlē. Līdz ar to latvietēm sacensības ir beigušās.

Izmantotie resursi:
fivb.org

  +1 [+] [-]

, 2011-08-24 16:44, pirms 13 gadiem
Nu, sarauj, meitenes, lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja