Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Eiropas U-23 čempionātā startēs divi Latvijas "bīča" dueti

Jānis Celmiņš

Eiropas U-23 čempionātā startēs divi Latvijas "bīča" dueti
Anete Krastiņa
Foto: www.fivb.com

No 25. – 28. augustam Grieķijā risināsies Eiropas U-23 čempionāts pludmales volejbolā. Latviju šajā čempionātā pārstāvēs divi dueti – Edgars Točs un Toms Benjavs, kā arī Anete Krastiņa un Jana Jaudzema.

Sākotnēji uz Eiropas čempionātu plānoja doties arī Artūrs Kiseļevs un Toms Vanags, kuri tieši šī iemesla dēļ lielāko sezonas daļu spēlēja kopā, taču nepietiekamā finansējuma dēļ no šīs ieceres puišiem nācās atteikties. Edgars Točs un Toms Benjavs kopā nav spēlējuši, tāpēc ļoti grūti prognozēt uz ko viņi būs spējīgi Eiropas čempionātā.

Tikmēr Anete Krastiņa un Jana Jaudzema šosezon regulāri startējušas kopā, veiksmīgi startējot Somijas čempionāta posmos, vienā Latvijas čempionāta posmā, Pasaules kausa posmā Somijā, CEV ''Satellitte'' sērijas posmā Vaducā, kā arī pasaules junioru čempionātā.

Aizvadītajā vasarā notikušajās Eiropas U-23 čempionātā startēja trīs mūsu dueti. Jānis Šmēdiņš / Ingars Ivanovs un Anete Krastiņa / Jana Jaudzema izcīnīja devītās vietas, bet Artūrs Plūme / Toms Benjavs nepārvarēja apakšgrupu turnīra barjeru un ierindojās dalītā 17. vietā.

Sacensības mūsu dueti Grieķijā sāks rīt.

Izmantotie resursi:
CEV Home

  -2 [+] [-]

, 2010-08-24 21:24, pirms 14 gadiem
tikai par Benjavu..

     [+] [-]

, 2010-08-25 01:18, pirms 14 gadiem
Tas taču ir nožēlojami, ka pat tik daudz naudas federācija nevar atrast, lai uz Eiropas mačiem aizsūtītu spēcīgu pāri. Un nemaz tik liela tā nauda nav - Ls 1000 tas viss iekļaujas - tik vien kā lidmašīna un dalības nauda. Eiropas mačos dzīvošana parasti ir iekļauta dalības maksā. Un pat ja nebūtu, tās vienalga nav nekādas lielās summas.