Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Majoros tiks sadalītas Latvijas ceļazīmes uz olimpisko kvalifikāciju

Emils Ozerinskis

Majoros tiks sadalītas Latvijas ceļazīmes uz olimpisko kvalifikāciju
Foto: Edgars Leonovs

Sestdien un svētdien Jūrmalā Majoru pludmales stadionā norisināsies Latvijas nacionālās atlases trešā kārta pludmales volejbolā, lai noslēgtu cīņas par dalību CEV Nāciju kausa Finālā 2024.

Svētdien izšķirpšajās cīņās noskaidrosies, kurš pludmales volejbola pāris sieviešu un vīriešu konkurencē pārstāvēs Latviju olimpiskās kvalifikācijas turnīrā, lai ar 12 valstu pārstāvjiem cīnītos par vienu vienīgo ceļazīmi uz Parīzes olimpiskajām spēlēm.

Sestdien savas pludmales volejbola spēles aizvadīs: šā brīža kopvērtējuma līderi Pļaviņš/Fokerots, kuri atklās sacensību dienu, sacenšoties ar brāļiem Samoiloviem, savukārt uz otra laukuma Bedrītis/Rinkevičs cīnīsies ar Solovejs/Auziņš. Dāmu konkurencē pirmās spēles būs plkst. 14:00, kur 1. laukumā Ozoliņa A./Namiķe cīnīsies ar Ēbere/Konstantinova, bet 2. laukumā paralēli noritēs spēle starp Ozoliņa M./Skrastiņa un Brailko/Vildere.

Lai piedalītos Latvijas olimpiskās kvalifikācijas turnīra “CEV Nāciju kauss 2024” noslēgumā, sportistiem jāpiedalās trīs sacensību atlases kārtās, divas jau ir noslēgušās. Pēc trim atlases kārtām tiks noskaidrotas divas labākās vīriešu un divas labākās sieviešu komandas, kuras pārstāvēs Latvijas valsti. Atlases sacensībās sieviešu konkurencē piedalās četras komandas, vīriešu konkurencē sešas komandas, izspēlējot divu dienu turnīru, komandas izcīna vietas un punktus, kurus pēc tam summē kopā visiem trīs turnīriem.

Eiropas Olimpiskās atlases turnīrs pludmales volejbolā – CEV Nāciju kauss 2024, no 13.-16. jūnijam norisināsies Majoru pludmales stadionā, Jūrmalā. Latvijas vīriešu un sieviešu pludmales volejbola izlases cīnīsies par vienīgo ceļazīmi uz Vasaras Olimpiskajām spēlēm, kas pēc dažiem mēnešiem norisināsies Parīzē. Šogad šis būs augstākā profesionālā līmeņa pludmales volejbola pasākums Baltijā.

Sacensību rezultātiem un aktuālajam spēļu kalendāram var sekot līdzi: ŠEIT

Informāciju sagatavoja:
Rūta Alīde Voitkāne/Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2024-05-25 12:09, pirms 3 nedēļām
Dāma sāk 14oo,veči,izzīlēšu ka 13oo

     [+] [-]

, 2024-05-25 14:41, pirms 3 nedēļām
Ko nozīmē, cīnīsies par vienīgo ceļazīmi?
Viena uz abiem dzimumiem, vai vīriešiem un sievētēm atsevišķi?