Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Pret Brazīlijas duetu nospēlējām labi"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Pret Brazīlijas duetu nospēlējām labi"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

"Mēs spēlējām labi, pat treneris bija apmierināts (tas jau ir rādītājs), tomēr viņi nospēlēja vēl labāk," pēc zaudējuma Brazīlijs duetam Kunja / Tjago šīs sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā Romā atzīst Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Jau ziņojām, ka četrās turnīra spēlēs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins izcīnīja vienu uzvaru un sacensības noslēdza 17. vietā. Posmā uzvaru svinēja ASV duets Tods Rodžerss un Fils Dalhauzers.

"Mēs spēlējām labi, pat treneris bija apmierināts (tas jau ir rādītājs), tomēr viņi nospēlēja vēl labāk. Tiago visu spēli servēja gremdservi ļoti agresīvi un bez kļūdām, kas arī sagādāja mums lielākās problēmas. Pēc spēlēs bija sakrājies tāds nogurums, ka neko nevarēju ieēst, jo nebija apetītes. Dušā pēc tam vēl kādas 20 minūtes stāvēju un tad stundu uz masāžas galda manī mēģināja reanimēt fizioterapeits. Viesnīcā biju pusnaktī, bet vēl kādu stundu nevarēju aizmigt, jo ļoti emocionālas spēles bija un organisms nepaspēja nomierināties," pēc sezonas pirmā "Grand Slam" posma Romā savā mājas lapā samoilovs.lv raksta Aleksandrs Samoilovs.

Spēle esot risinājusies visai interesantos apstākļos. "Spēle notika vēlā vakarā un bija jāspēlē lampu apgaismojumā. Vakarā palika vēsāks un smiltis bija ļoti aukstas. Spēlējot viss organisms praktiski dega, bet kājas bija ledainas. Pēdējo reizi tādos apstākļos spēlēju „Saulkrastu kokteilī” (tradicionālais nakts turnīrs)."

Šodien Samoilovs / Sorokins aizvada treniņus Bulduru pludmalē, bet jau rīt no rīta dosies uz Polijaspilsētu Mislovici, kur šonedēļ risināsies kārtējais PK posms. Arī šo turnīru duets sāks ar pamatsacensībām.

  -2 [+] [-]

, 2010-05-24 15:04, pirms 14 gadiem
Cik var saprast, tad labi apstākļi spēlei neesot bijuši, tāpēc tika piedzīvots zaudējums Brazīlijai. Sūdīgi, ja "Grand Slam" turnīrā jāspelē šādos apstākļos, kas nav īpaši labvēlīgi...

  -1 [+] [-]

, 2010-05-24 15:05, pirms 14 gadiem
AAAHHH tie noželojamie laika apstakli!!

  +1 [+] [-]

, 2010-05-24 15:06, pirms 14 gadiem
Skumji, ka jāspēlē šādos apstākļos.. Taču no otras puses apstākļi abiem duetiem bija vienādi

p.s ļoti pietrūkst, ka Samoilovs vairs nespēlē kopā ar Pļaviņu, bet nu veiksmi mūsu puišiem tālākajos turnīros..

     [+] [-]

, 2010-05-25 08:44, pirms 14 gadiem
domāju ka šādi apstākļi pat drīzāk viņiem bija labvēlīgāki, nekā karstumā izlutinātajiem brazīliešiem

     [+] [-]

, 2010-05-25 17:04, pirms 14 gadiem
Saša daudz labāk izskatās kopā ar Ruslanu,jo Mārtiņš bija Birzuļa fans un ar zvaigžņu slimibu.