Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks Eiropas U-18 čempionāts pludmales volejbolā

Andrejs Siliņš

Eiropas volejbola konfederācija (CEV) lēmusi, ka 2015. gada Eiropas junioru jeb U-18 čempionāts norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā, vēstīts organizācijas mājaslapā.

Turnīra norisināsies no 6. līdz 9. augustam. Mājaslapā ievietotajā informācijā uzvērts pludmales volejbola bums Latvijā, un norādīts, ka Latvijai ir pieredze ne tikai EEVZA turnīru rīkošanā, bet arī "Satellite" turnīra organizēšanā. "Satellite" turnīrs aizvadītajā vasarā Jūrmalā norisinājās pirmo reizi Latvijas pludmales volejbola vēsturē.

Šogad U-18 čempionāts no 21. līdz 24. augustam risinājās Norvēģijas pilsētā Kristiansandā. Latvijas puišu duets Pāvels Jemeļjanovs un Kārlis Kliemans ieņēma 17. vietu, bet Marija Černavska un Inese Raciņa meiteņu vidū bija devītās.

U-22 Eiropas čempionāts norisināsies no 25. līdz 28. jūnijam Mislovicē Polijā, kur savulaik jau izspēlēti FIVB Pasaules tūres posmi. Savukārt Eiropas U-20 čempionāts paredzēts no 2. līdz 5. septembrim Kipras pilsētā Paralimni, kur jau 2007. gadā norisinājās Eiropas U-23 čempionāts.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball