Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka: "Vasarā nozīmēti tikai "Elite 16" turnīri, kur lielākā daļa nepiedalīsies"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kravčenoka: "Vasarā nozīmēti tikai "Elite 16" turnīri, kur lielākā daļa nepiedalīsies"
Anastasija Kravčenoka. Foto: olimpiadeF64.lv

Tokijas olimpisko spēļu ceturtās vietas ieguvēja Anastasija Kravčenoka sociālajos tīklos pauž bažas par to, ka 2022. gada vasarā pagaidām nav neviena "Challenge" turnīra pludmales volejbolā.

Kā jau ziņots, Pasaules tūres vietā 2022. gadā risināsies "Beach Pro Tour", kur sacensības notiks trijos līmeņos - 16 spēcīgākās komandas spēlēs "Elite16", nākamie 24 spēcīgākie dueti sacentīsies "Challenge" turnīros, bet pārējiem būs iespēja spēlēt "Future" mačos. Pagaidām jaunās sezonas kalendārs neizskatās sabalansēts - no aprīļa līdz septembrim nav "Challenge" turnīru, turklāt citos mēnešos visi čelendžeri ieplānoti ārpus Eiropas...

"Kad tika publiskots nākamās sezonas kalendārs, sajutu nelielu atvieglojumu, jo tagad ir zināmi vismaz dažu turnīru datumi un varam sākt plānot turpmāko darbu. Turnīru kalendārs ir ļoti svarīgs profesionāliem sportistiem un treneriem, jo atbilstoši tam tiek veidots ​​sagatavošanās plāns," saka Latvijas pludmales volejboliste.

"Paskatoties kalendāru, sapratu, ka pagaidām tas izskatās vienkārši brutāli. Pludmales volejbola galvenā sezona ir vasarā, bet tad apstiprināti tikai "Elite 16" turnīri. Tādējādi lielākā daļa spēlētāju šajos turnīros nepiedalīsies. Kā tā?" jauno situāciju vērtē Anastasija Kravčenoka. "Lai gan negribas tam ticēt, bet šāda lietu kārtība kaitēs visai pludmales volejbola situācijai - jaunajiem spēlētājiem būs nereāli sasniegt augstu līmeni, bet tikmēr 16 komandas spēlēs un pelnīs elites līmenī. Laika gaitā kalendāru papildinās, droši vien tiek strādāts pie turnīru organizēšanas arī citās pilsētās, taču tas vēl nav apstiprināts par 100%."

Volleytalk.proboards.com leģenda "guest2" ir neizpratnē: "Kāpēc lai otrā līmeņa turnīru būtu vairāk nekā to, kuros piedalās labākie spēlētāji? Kāpēc kādam vispār organizēt "Challenge" turnīru? Domāju, ka izmaksu dēļ. Bet kāpēc jūs vēlaties zemāka līmeņa komandas?"

Kravčenoka: "Ceru, ka parādīsies vairāk turnīru visu līmeņu spēlētājiem un jaunā sistēma būs labāka par iepriekšējo. Esmu par visa pludmales volejbola attīstību - no amatieriem līdz augsta līmeņa profesionāļiem, no jaunajiem spēlētājiem līdz veterāniem."

Izmantotie resursi:

  +2 [+] [-]

, 2021-11-23 19:31, pirms 2 gadiem
16 lielākās zvaigznes spīdēs uz lielās skatuves.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-23 19:32, pirms 2 gadiem
Bet mazāk sekmīgie var uzspēlēt kaut kur lokālos turnīros vietējo organizatoru paspārnē.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-23 19:33, pirms 2 gadiem
Gribētos zināt, kāda būs punktu sistēma iekļūšanai elitē.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-23 19:42, pirms 2 gadiem
nnoo rakstīja: 16 lielākās zvaigznes spīdēs uz lielās skatuves.
un ja "top 16" notiks bez latvieshiem?

challengeri vairak ir prieksh tuuristiem ar bieziem makiem!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-23 22:00, pirms 2 gadiem
Skatoties uz Anastasiju, gribētos, lai gada balvā būtu tāda nominācija, kā Latvijas gada skaistākā sportiste.

     [+] [-]

, 2021-11-24 07:49, pirms 2 gadiem
Black_king rakstīja: Skatoties uz Anastasiju, gribētos, lai gada balvā būtu tāda nominācija, kā Latvijas gada skaistākā sportiste.
Atvēļ naudiņu un nodibini balvu! Tas ir ļoti vnk.!!!