Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa: "Noteikti spēlēšu arī nākamgad"

Jānis Celmiņš

Minusa: "Noteikti spēlēšu arī nākamgad"
Inguna Minusa
Foto: fivb.org

Neveiksmīga šī vasara bijusi Latvijas pludmales volejbolistēm Ingunai Minusai un Inesei Jursonei. Septiņos Pasaules kausa posmos neizdevās pārvarēt kvalifikācijas barjeru, bet pasaules čempionātā nācās zaudēt visas trīs spēles. „Noteikti spēlēšu arī nākamgad,” plinti krūmos nemet Inguna.

„Sezona galīgi nav izdevusies,” saglabājot optimismu, sarunā ar portālu „Sporta Avīzi”, pauž Inguna Minusa. „Uz svarīgāko turnīru – pasaules čempionātu – labi sagatavojāmies, bet tas nebija mūsu turnīrs. Arī Eiropas čempionātā ar vēlēšanos vien nepietika. Spēlējām daudzmaz līdzīgi ar citām komandām, bet… Trūkst arī emociju, jo jau cik gadu esam kopā – kopš 2005. gada. It kā visu mākam, bet tā liekas, ka trūkst uguntiņas. Varētu kaut ko mainīt, bet tas šajā sezonā būtu ļoti liels risks,” uzskata Inguna Minusa.

Minusas un Jursones duets FIVB Pasaules rangā pozīcijas zaudējis jūtami – no 34. uz 65. vietu.

„It kā jau vēl tālumā Londonas uguns deg. Aizsniegties līdz tām būs ļoti grūti, bet ko var zināt. Noteikti spēlēšu arī nākamgad, jo esam iesākušas Kontinentālo kausu un tas ir jāpabeidz,” pauž Minusa. Pagaidām gan nav skaidrs vai šajā starpsezonu periodā varētu šķirties Minusas un Ineses Jursones ceļi. Dzirdētas dažādas runas, taču lielāka skaidrība noteikti nebūs ātrāk par nākamā gada pavasari.

Izmantotie resursi:
„Sporta Avīze”