Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Pludmale Rīga" smiltīs šonedēļ "Grand Prix 2010" turnīrs

Jānis Celmiņš

"Pludmale Rīga" smiltīs šonedēļ "Grand Prix 2010" turnīrs
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: pludmaleriga.lv

28. un 29. augustā Ķeizarmežā, Ķīšezera krastā, Pludmale Rīga teritorijā risināsies "Grand Prix 2010" turnīrs. Turnīrā varēs izspēlēties visi, tāpēc nav jābaidās par meistarības trūkumu. Piesakoties līdz 26. augusta vakaram, dalības maksa 10 lati.

Pludmale Rīga GRAND PRIX 2010 turnīrs, kurš norisināsies divas dienas 28. un 29. augustā, Ķeizarmežā, Ķīšezera krastā, Pludmale Rīga teritorijā. Turnīrs paredzēts tā, lai katrs Latvijas pludmales volejbola duets varētu objektīvi pēc spēka sevi ierindot starp aktīvajiem pludmales volejbolistiem. Lai uzvarētu tiešām labākie pludmales volejbolisti, vai vismaz labākie vietējie, ja mūsu pasaules iekarotāji būs devušies uz kārtējo PK posmu turnīrs norisinās jau pēc Latvijas čempionāta fināla laikā, kad netiek paredzēti citi vasaras pasākumi un tieši agusta beigās, pludmales volejbolistiem būtu jābūt savā labākajā sportiskajā formā. Turnīrā noteikti varēs izspēlēties visas komandas, tāpēc nav jābaidās par meistarības trūkumu, izspēles sitēma ir paredzēta tā, lai dienas gaitā kortos pretī viena otrai stātos līdzīgu samēru dueti, kas būs iespējams izmantojot visus astoņus "Pludmale Rīga" volejbola laukumus.

GRAND PRIX 2010:

Pieteikšanās līdz 26.08.2010 21:00 (Ceturtdiena) nosūtot e-pastu uz pldumaleriga@gmail.com, maksājot 10 Ls no komandas. Pieteikšanās pēc 26.08.2010 21:00, līdz 27.08.2010 22:00 nosūtot e-pastu uz pludmaleriga@gmail.com – dalības maksa 14 Ls no komandas, pēc šī norādītā laika pieteikties turnīram vairs nebūsiespējams.

Izspēles sistēma: Komandas tiks sadalītas vairākās grupās pa 5-6 komandām, katra grupa pirmo posmu (1. Dienas spēles) uzsāks atsevišķos laikos, sākot no 11:00. Proti, iespējams, ka konkrētas komandas „X” spēles pirmajā posmā notiks no 14:00 – 17:00. Precīzāka informācija pēc pieteikšanās beigām piektdien, 27.08.2010, komandas kuras pieteiksies pēdējā pieteiksanās dienā, tiks ierindotas rezerves vietās. Pēc grupu turnīra, komandas kvalificēsies nākamajam posmam, kurš norisināsies svētdien – 2 mīnusu playoff sistēma, sākums ne vēlāk kā 12:00. Iespājsm ka pirmā kārta jau tiks izspēlēta 6 dienas vakarā. Precīzāka izspēles sistēma tiks publicēta mājaslapā vēlāk.

Sacensību galvenais organizātors Ēriks Lebedoks: "Šogad mūsu pludmales volejbolistiem un līdz ar to visam pludmales volejbolam ir izdevusies lieliska sezona. Gribētos, tai pielikt treknu punktu, veiksmīgi noorganizējot pirmo, bet noteikti ne pēdējo Grand Prix turnīru. Protams, pirmajā sezonā turnīru noorganizēt perfekti būs grūti, taču ceru, ka šis būs arī kā labs iesākums nākamajai sezonai, par kuru jau šodien tiek domāts, tiesa pateicoties „Brazīlijai” sezona pludmales volejbolā Latvijā vairs nekad nebeidzas, tikai nedaudz pamainās intensitāte. Šajā turnīrā jau mums būs virkne atbalstītāju – Garnier, Crocs, žurnāls „Ir”, SPORT 2000, Pludmales sporta centrs „Brazīlija”, Tele2 un citi. Veiksmīgi parādot sevi un noorganizējot labu turnīru ar daudz komandām šī ir lieliska iespēja iegūt atspēriena punktu nākotnes sadarbībām ar jauniem atbalstītājiem. Runājot par nākotnes plāniem vēlētos šo turnīru izveidot kā tradīciju, kuru, iespējams, varētu rīkot pēc PK sezonas noslēguma lai varētu piedalīties mūsu pasaules varoņi. Tāpat, nākotnē noteikti meklēsim veidu kā piesaisīt ārvalstu dalībniekus no Lietuvas, Igaunijas. Ķeizarmežā blakus ir viesnīca, tā kā iespējas ir."

Joprojām ir iespējams izmēģināt laukumus. Laukumu rezervēšana – 28442660 (Eduards). Iesakām laukumus rezervēt laicīgi, jo siltos vakaros ir liela atsaucība.

Izmantotie resursi:
Pludmale Rīgā