Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Namiķei/Ēberei piektā vieta Varšavā, Brailko/Konstantinova finišē devītajā pozīcijā

Namiķei/Ēberei piektā vieta Varšavā, Brailko/Konstantinova finišē devītajā pozīcijā
Līva Ēbere un Anete Namiķe. Foto: CEV

Polijas galvaspilsētā Varšavā turpinās "Beach Pro" tūres "Future" posms pludmales volejbolā. "Saulkrastu kokteiļa" čempiones Varvara Brailko/Deniela Konstantinova šodien zaudēja polietēm (1-2) un tika klasificētas devītajā pozīcijā, savukārt Cēsu "DEPO Open" čempiones Anete Namiķe/Līva Ēbere piekāpās ceturtdaļfinālā (0-2) un ierindojās piektajā vietā.

Kā jau ziņots, vakar Namiķe/Ēbere triumfēja grupā, bet Brailko/Konstantinova kvalificējās "play-off" pirmajai kārtai.

Ar piekto numuru izliktās Anete Namiķe/Līva Ēbere ceturtdaļfinālā cīnījās pret dvīnēm Tīnu Turinu/Sannu Turinu (#7), kuras ir Zviedrijas labākās pludmales volejbolistes.

Starta setā mūsējās nonāca iedzinējos (0:3, 1:6), izdevās tikt tuvāk (6:8), tomēr zviedrietes atjaunoja lielāku pārsvaru - 9:14. Latvietes pievilka līdz 17:19, taču nācās piekāpties ar 18:21. Otrajā setā dvīnes izcēlās ar divām triju punktu sērijām (3:5, 6:11) un guva pat sešus punktus pēc kārtas - 11:21.

14 gadīgā Līva Ēbere pirmoreiz spēlēja "Beach Pro" tūres pamatturnīrā.

Līdzīga līmeņa sacensībās Tīna Graudiņa savulaik debitēja 16 gadu vecumā un ar Inesi Jursoni startēja Turcijas "Satellite" (2014).

Varšavā ar trešo numuru izliktās Varvara Brailko/Deniela Konstantinova izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā spēkojās ar polietēm Agatu Cejnovu/Patrīcju Jundzilu (#10).

Starta setā polietes trīs reizes guva trīs punktus pēc kārtas - 4:7, 6:12, 12:21. Otrajā setā Brailko/Konstantinova sāka ar 2:0 un sarūpēja četru punktu sēriju (6:2), palielināja pārsvaru (14:8) un uzvarēja ar 21:13. Izšķirošajā setā mūsējās sāka apņēmīgi (2:0, 4:1) un panāca 7:4, tomēr tad polietes guva astoņus punktus pēc kārtas - 7:12. Līdz ar to Latvijas pludmales volejbolistes zaudēja (9:15) un finišēja devītajā vietā.

Atgādinām, ka 2020. gada U20 Eiropas čempiones Namiķe un Brailko šajā sezonā spēlē attiecīgi ar 14 gadīgo Ēberi un vakar 17 gadu slieksni sasniegušo Konstantinovu, kuras aizvadītajā nedēļā izcīnīja U20 Eiropas vicečempioņu titulu. Varšavas turnīrā tādējādi mums ir divi "U" zvaigžņu dueti - eksčempione/vicečempione un eksčempione/vicečempione.

Izmantotie resursi:
fivb.12ndr.at


Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com
3

Samoilova/Graudiņa zaudē ķīnietēm un Brazīlijas elitē iegūst devīto vietu

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā turpinās elites posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien piekāpās ķīnietēm (16:21, 12:21) un ierindojās devītajā vietā.