Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T. Šmēdiņš: "Līdz šim esam izmantojuši savas iespējas"

Jānis Celmiņš

T. Šmēdiņš: "Līdz šim esam izmantojuši savas iespējas"
Toms Šmēdiņš
Foto: cev.lu

„Šodienas spēles bija pret nosacīti spēcīgākiem pretiniekiem, bet mēs nospēlējām labāk un stabilāk - mazāk kļūdījāmies,” pēc Latvijas pludmales volejbola dueta Toms Šmēdiņš / Artis Caics iekļūšanas Eiropas čempionāta posma (Polijā) pusfinālā atklāj viens no komandas dalībniekiem.

Jau ziņojām, ka Toms un Artis šodien izcīnīja jau piekto uzvaru turnīrā (četras pamatturnīrā, vienu kvalifikācijā), nodrošinot vietu Polijā notiekošā EČ posma pusfinālā. Pēc varenā uzvaru gājienu īsu komentāru portālam Sportacentrs.com sniedza Toms Šmēdiņš.

„Turnīrs līdz šim aizvadīts labi, izmantojām savas iespējas, kuras mums radās. Turnīrs pagaidām aizvadīts bez zāģiem, par ko, protams, tikai jāpriecājas. Sākām no kvalifikācijas, kur nemaz tik gludi negāja. Līdzšinējās spēles bijušas spraigas un smagas. Vienu grūtāko izcelt īsti nevar, varbūt pret dāņiem kvalifikācijā un beļģiem pirmajā kārtā,” Toms Šmēdiņš nosauc spēles, kurās līdz šim gājis visgrūtāk. „Arī ar austriešiem sanāca negaidīti saspringta spēle, jo tur rezultāts mainījās pa minūtēm. Trešajā setā bijām vadībā ar 10:5 pēc tam austrieši pietuvojās - 10:9, atkal mēs tikām prom - 14:11, bet viņi atkal izlīdzināja 15:15, beigās tomēr uzvarējām - 17:15. Šodienas spēles bija pret nosacīti spēcīgākiem pretiniekiem, bet mēs nospēlējām labāk un stabilāk - mazāk kļūdījāmies,” pauž Šmēdiņš.

Laika apstākļi mūsu duetam nav tie pateicīgākie, taču neskatoties uz to duets nesūdzas. „Laiks šeit nav no patīkamajiem, jo līst lietus, vakar tikai uz pēcpusdienā noskaidrojās, bet pa nakti atkal uznāca lietus un šodien līst nepārtraukti,” atklāj Toms.

Jau svētdienas rītā, pulksten 10.45 pēc Latvijas laika mūsu vīriem pusfināla cīņa, pretiniekos nīderlandieši Boersma un Spaikers. Iespējams, ka izšķirošajiem mačiem Polijā būs iespēja sekot arī video tiešraidēs. Pagaidām gan nav zināms, kur!