Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Caics / Šmēdiņš iekļūst trešajā kārtā

Krišs Upenieks

Caics / Šmēdiņš iekļūst trešajā kārtā
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: Renārs Buivids

Latvijas pludmales volejbola duets Artis Caics un Toms Šmēdiņš ar uzvaru iesākuši Novisadas (Serbija) CEV "Challenger'' sērijas pamatturnīru. Otrajā kārtā Caics / Šmēdiņš ar 2:0 (21:18, 30:28) pārspēja baltkrievus Žarikovu / Džadko.

Jau ziņojām, ka Latvijas duets Artis Caics un Toms Šmēdiņš Serbijas pilsētā Novisadā notiekošajā CEV ''Challenger''' sērijas turnīrā ir izsēti ar astoto numuru, kas uzreiz garantē vietu otrajā kārtā.

Šodien noskaidrojās Caica / Šmēdiņa pretinieki pamatturnīra otrajā kārtā. Par tiem kļuva Baltkrievijas pludmales volejbola duets Andrejs Žarikovs un Aleksandrs Džadko (24.), kas ļoti negaidīti trīs setos ar 21:14, 16:21, 15:13 pieveica ar devīto numuru izsētos beļgus Vardu Kouki un Audriju Frankartu.

Spēlē pret Baltkrievijas duetu Caics / Šmēdiņš bija izteikti favorīti, bet tas bija jāpierāda arī laukumā. Pirmo setu Caics / Šmēdiņš uzvarēja ar 21:18, bet otrais sets ievilkās ļoti ilgi, tomēr seta izskaņā uzvaru izrāva Latvijas duets (30:28), izcīnot uzvaru ar 2:0, tādējādi nodrošinot vietu Novisadas turnīra trešajā kārtā.

Rīt Latvijas duetam pretī stāsies ar pirmo numuru izsētie ukraiņi Babičs / Loišers, kuri šodien izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru. Spēles sākums pulksten 9.00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
CEV Home

  +3 [+] [-]

, 2010-07-23 15:02, pirms 14 gadiem
Sjmeedinju diena ko neteiski