Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas dueti uzzinājuši pretiniekus sezonas atklāšanas PK posma pamatturnīrā

Jānis Celmiņš

Latvijas dueti uzzinājuši pretiniekus sezonas atklāšanas PK posma pamatturnīrā
Jānis Šmēdiņš
Foto: london2012.com

Latvijas pludmales volejbola dueti Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš un Ruslans Sorokins / Toms Šmēdiņš uzzinājuši savus pretiniekus Ķīnas pilsētā Funžo notiekošā FIVB Pasaules kausa posma pamatturnīrā. Pirmie sezonu sāks pret brazīliešiem, otrie – krieviem.

Samoilovs un Šmēdiņš jaunākais sacensībās izsēti ar augsto sesto numuru un iekļauti F apakšgrupā. Pirmo grupas maču duets aizvadīs trešdienas agrā rītā, kad pulksten 6.20 pēc Latvijas laika sacentīsies ar brazīliešiem Hevaldo Moreiru un Tjago Santošu Barbosu (27.). Otrajā rītdienas mačā, kura sākuma laiks paredzēts 11.20 Latvijas pārim pretī stāsies turnīrā ar tā saukto „wild card” startējošie ķīnieši Čengs Čens un Jans Lī (22.). Samoilovs un Šmēdiņš līdz šim kopā nav spēlējuši, taču paredzams, ka šajās spēlēs viņiem vajadzētu būt favorītu lomā.

Grupas trešo maču Samoilovs un Šmēdiņš jaunākais aizvadīs jau ceturtdienas rītā, kad samēros spēkus ar vāciešiem Sebastianu Dolingeru un Stefanu Vindšeifu, kuri pamatturnīrā izsēti ar 11. kārtas numuru.

Ne mazāk interesantas solās būt Toma Šmēdiņa un Ruslana Sorokina pirmās sezonas spēles. Šis mūsu pāris pamatturnīrā izsēts ar 19. numuru, iekļauts C grupā un pirmo maču aizvadīs jau 5.30 pēc Latvijas laika, kad mērosies spēkiem ar Krievijas pludmales volejbolistiem Sergeju Prokopjevu un Juriju Bogatovu (30.). Dienas otrajā spēlē Toms un Ruslans samēros spēkus ar grupas favorītiem Pedro un Bruno no Brazīlijas, kuriem ticis augstais trešais numurs. Šī mača sākums paredzēts pulksten 10.30.

Līdzīgi kā Saša un Jānis, arī Toms un Ruslans pēdējo grupas spēli aizvadīs ceturtdienas agrā rītā, kad tiksies ar vēl vienu Brazīlijas duetu Rikardo Santušs / Alvaro Filho (14.).

Sacensības pēc apakšgrupu cīņām turpinās 24 no 32 komandām.

     [+] [-]

, 2013-04-23 16:00, pirms 11 gadiem
kāpēc Pļaviņam/Pēdam bija jāspēle Q nevis Sorokinam/Šmēdiņam !?

  +1 [+] [-]

, 2013-04-23 16:09, pirms 11 gadiem
Easton77 rakstīja: kāpēc Pļaviņam/Pēdam bija jāspēle Q nevis Sorokinam/Šmēdiņam !?
jo p/p bij mazāk reitinga punktu no pagājušās sezonas neka s/š!!!

     [+] [-]

, 2013-04-23 16:15, pirms 11 gadiem
cursed rakstīja: jo p/p bij mazāk reitinga punktu no pagājušās sezonas neka s/š!!!
kur to rankingu var redzēt ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-23 18:14, pirms 11 gadiem
Īsāk sakot, tika sačakarēti 2 labi pāri un radīti 3 jauni. Kamēr, tikmēr saspēlēsies, to i jaunība paies. Sāksies traumas un citi sū. 3x nospļāvos pār kreiso plecu. Man čujs, ka nākošā olimpiādē pie medāļa netiksim. Ceru, ka kļūdos...