Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" smiltīs šonedēļ īpašs turnīrs - "Bīčmaratons", jauniešiem bezmaksas dalība

Jānis Celmiņš

25. un 26. decembrī „O-Sands” pludmales volejbola laukumos, Rīgā risināsies īpašs svētku turnīrs „Bīčmaratons”. To organizē „O-Sands” sadarbībā ar Latvijas Tautas Sporta asociāciju (LTSA). Visiem jauniešu vecuma turnīra dalībniekiem organizatori sarūpējuši nelielu Ziemassvētku pārsteigumi – bezmaksas dalību.

25. decembrī paredzēti divi turnīri - Veterānu turnīrs (40+ vecuma grupā) un MIX sacensības (vīr.+siev. bez vecuma ierobežojuma), bet 26. decembrī turnīrs jauniešiem un jaunietēm – divās grupās (līdz 15 gadu vecumam un 16 – 18 gadu vecumam). Tāpat 26. decembrī plānots izspēlēt arī Vīru sacensības bez vecuma un meistarības līmeņa ierobežojuma.

Pieteikumus uz visiem šiem turnīriem jau šobrīd var sūtīt uz info@o-sands.lv, norādot spēlētāju vārdus un uzvārdus, turnīru, kurā vēlaties piedalīties, kā arī kontaktinformāciju. „O-Sands” un LTSA jauniešiem un jaunietēm nodrošina BEZMAKSAS dalību turnīrā, bet visās pārējās grupās 20 EUR no komandas. Sīkāka informācija pa tālruni: 25774407.

„Bīčmaratona” galvenais atbalstītājs: LDZ Ritošā Sastāva serviss

Turnīra nolikums pieejams šeit: Microsoft OneDrive - Access files anywhere....

Par “O-Sands” pludmales volejbola halli

Olimpiskajā sporta centrā (OSC), Grostonas ielā 6b pieejami četri "O-Sands" pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Apmeklētājiem pēc treniņiem smiltīs tiek piedāvāta arī sauna. No pulksten 7.00 – 16.00 cena par stundu būs 20 EUR, bet no 16.00 – 23.00 būs jāšķiras no 40 EUR. Tālrunis laukumu rezervācijai un visai citai informācijai: 25774407. Tāpat joprojām notiek arī treniņu grupu formēšana „O-Sands pludmales volejbola skolā”. Par treniņiem visa informācija pieejama zvanot pa tālruni 25150607.

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach