Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš šonedēļ uzsāks sezonu Turcijā; neskaidrību joprojām daudz

Jānis Celmiņš

Pļaviņš šonedēļ uzsāks sezonu Turcijā; neskaidrību joprojām daudz
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš šajā nedēļas nogalē beidzot uzsāks cīņu par Turcijas ziemas čempionāta godalgām. Turkus par turnīra organizāciju slavēt nevar un skaidrības par pilnu turnīra izspēles kārtību nav līdz pat šim brīdim.

Šobrīd zināms viens tas, ka čempionāta ievadā tiks izspēlēti vairāku apļu turnīri, portālu Sportacentrs.com informēja Mārtiņš Pļaviņš, kuram šī būs jau otrā pilnā sezona Turcijā. Pirmajā sezonā latvietis „Halkbank” komandai pievienojās sezonas vidū (izcīnīts sudrabs), bet aizvadītajā sezonā jau kopš sezonas sākuma (tika pie čempion nu titula). Arī šosezon Mārtiņš pārstāvēs „Halkbank” kluba krāsas un spēlēs kopā ar turku labāko bloķētāju Muratu Giginoglu.

„Pagaidām nav zināms, cik apļu kopumā būs, bet šonedēļ viss sākas. Šajā nedēļas nogalē aizvadīsim pirmās piecas čempionāta spēles, bet jau 8. un 9. decembrī vēl piecas,” pauž Pļaviņš. Čempionātā šosezon startēs astoņas klubu komandas, kas ir par divām mazāk nekā iepriekš. Izmaiņas notikušas vicečempionu „Ziraat Bank” kluba rindās. Viens no šī dueta spēlētājiem beidzis karjeru.