Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šajā nedēļas nogalē "Zelta OPEN" trešais posms

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē "Zelta OPEN" trešais posms
Kristiāns Marnics
Foto: Renārs Buivids

No 23. līdz 25. jūlijam Jūrmalā, Dubultu pludmalē "Orizzonte beach" pludmales volejbola stadionā (Baznīcas ielas galā) risināsies Latvijas pludmales volejbola čempionāta "Zelta OPEN" trešais šīs vasaras posms vīriešu duetiem. Dalību turnīram pieteikuši 36 dueti, bet jau sestdien labākie 24 uzsāks sacensības posma pamatturnīrā.

Astoņpadsmit no 36 duetiem, kuri pieteikuši dalību pirmajam Latvijas čempionāta sezonas posmam iekļauti pamatturnīrā, bet pārējiem par iekļūšanu pamatsacensībās nāksies cīnīties kvalifikācijas turnīrā piektdien, jau no pulksten 9.40.

Sākotnēji turnīram dalību bija pieteikuši 40 pāri, taču dažādu iemeslu dēļ dalībnieku skaits samazinājies. Mūsu labākie cīnās Pasaules kausa posmā Marseļā (Samoilovs / Sorokins un Pļaviņš / J. Šmēdiņš), bet T. Šmēdiņš / Caics šonedēļ startēs Novisadas "Challenger" sērijas turnīrā. Tāpat dalību "Zelta OPEN" trešajā posmā atsaukuši Artūrs Kiseļevs / Toms Vanags un Ingars Ivanovs / Jānis Vāvers, šiem duetiem jāstartē turnīrā Kaļiņingradā. Ar pirmo numuru LČ 3. posmā izsēti Lauris Iecelnieks / Krstiāns Marnics, otrais ticis Arnim Tuntem / Edgaram Točam, bet trešais Aivim Āboliņam un Paulam Ņikitinam. Ar sesto numuru izsēts īsi pirms turnīra jaunizceptais duets Klāvs Zaļkalns / Andris Krūmiņš – ļoti interesants pāris. Tāpat sacensībās startēs Aleksandrs Solovejs un Rihards Finsters, kuriem savainojums liedza cienīgāk nostartēt Eiropas U-20 čempionātā. Tāpat pamatturnīra dalībnieku skaitā ir arī brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

Turnīra organizatori piešķīruši arī divas "wild card". Viena tijusi Austrim Štālam un Viktoram Koržeņevičam, otra – Aldim Jaundžeikaram un Karelam Kaisam (Igaunija).

Piektdien risināsies kvalifikācijas sacensības, bet jau sestdien no pulksten 9.45 tiks izspēlētas pirmās pamatturnīra kārtas, bet izšķirošie notikumi risināsies svētdien, kad paredzēti divi ceturtdaļfināli, divi pusfināli, spēle par trešo vietu un fināls.

Dalībnieku saraksts: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
Pamatturnīra rezultāti: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
Kvalifikācijas turnīra rezultāti: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

Sacensību kalendārs:

23. jūlijs – Kvalifikācijas turnīrs (no pl. 9.45)
24. jūlijs – Pamatturnīrs (no pl. 9.45)
25. jūlijs - 11:00 1/4 fināls, 12:00 1/4 fināls, 13:00 1/2 fināls, 14:00 1/2 fināls, 15:00 Spēle par 3. vietu, 16:30 Spēle par 1. vietu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Pludmales volejbola līga

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-22 16:04, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kā tā var būt, ka
Celmiņš+Podnieks = 362 punkti, bet kvalifikācijā

a
Cīrulis+Sniedzītis = 358 punkti un jau pamatturnīrā???
Acīgs esi... Pienāc man klāt kaut kur, apstāstīšu situāciju! šeit nē!