Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Caics / Šmēdiņš sāks pret beļģiem vai baltkrieviem

Krišs Upenieks

Caics / Šmēdiņš sāks pret beļģiem vai baltkrieviem
Toms Šmēdiņš
Foto: Renārs Buivids

Rīt Serbijas pilsētā Novisadā sāksies CEV ''Challenger'' sērijas pamatturnīrs. Latviju tajā pārstāvēs Artis Caics un Toms Šmēdiņš, kuri šajā turnīrā ir izlikti ar astoto numuru.

Pēc Bulgārijas pilsētā Varnā izcīnītās piektās vietas Caics / Šmēdiņš devušies uz Novisadu (Serbija), lai piedalītos CEV ''Challenger'' sērijas turnīrā. Dalībnieku sastāvs šim turnīram nav īpaši spēcīgs, un Latvijas duets Novisadā ir izlikts ar astoto numuru.

Latvijas duetam Artim Caicam un Tomam Šmēdiņam sacensības būs jāsāk ar otro kārtu, jo dueti, kas ir izlikti līdz astotajam numuram turnīra pirmajā kārtā nav jāpiedalās. Otrajā kārtā latvieši spēles pret Kouke / Frankarts (9.) - Žarikovs / Džadko (24.) spēles uzvarētāju. Šīs spēles sākums pulksten 9:00 pēc Latvijas laika.

Pirmo spēli Latvijas duets aizvadīs rīt pulksten 12:20 pēc Latvijas laika, ja šajā spēlē Caics / Šmēdiņš izcīnīs uzvaru, tad nākamo spēli mūsējie aizvadīs parīt, bet, ja tiks piedzīvots zaudējums latvieši sacensībās turpinās pa tā saukto ''zaudētāju zaru'' un spēli aizvadīs jau rīt.

Izmantotie resursi:
CEV Home

     [+] [-]

, 2010-07-23 12:48, pirms 14 gadiem
Zharykau-Dziadkou BLR [24] Caics-Smedins LAT [8]

Nu pašlaik pret šiem, veiksmi! Jāņem Baltkrievi pārliecinoši!