Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies trešais "Pludmale Rīgā OPEN" posms

Jānis Celmiņš

Noslēdzies trešais "Pludmale Rīgā OPEN" posms
Foto: www.pludmaleriga.lv

Svētdien, 20. jūnijā norisinājās jau trešais atklātais posms visiem pludmales volejbola cienītājiem. Šoreiz gan spēlēt gribētāju bija mazāk nekā citkārt, toties izspēlēties varēja itin visi.

Visas komanda tika sadalītas divās apakšgrupās pa sešām komandām katrā, jau apakšgrupās katra komanda, cīnoties ar katru, noskaidroja spraigā pilnās spēles cīņā (divi seti līdz 21, trešais, ja nepieciešams, līdz 15). Komandas izrādījās visai līdzīgas, tamdēļ tika aizvadīta ne viena vien trīs setu cīņa un grupu uzvarētājus noteikt varēja vien tad, kad visas priekšsacīkšu spēles bija beigušās.

Pēc punktu saskaitīšanas un koeficientu izrēķināšanas atklājās, ka par A grupas uzvarētājiem bija kļuvuši Endelis/Obodovs, aiz sevis atstājot Baložus. B apakšgrupā labākie izrādījās komanda Izkapts, otrie- Šēferi, bet par mata tiesu no finālspēlēm palika mūžam pozitīvie volejbola entuziasti Edmunds Pūliņš un Jānis Leitis.

Pirmajā pusfinālā tikās Endelis/Obodovs un Šēferi, kura uzvarētāju jau atkal noteikt izdevās tikai trīs setu spēlē, šoreiz veiksmīgāki izrādījās pirmie. Otrā pusfinālā starp Baložiem un Izkapti par sevi pārliecinātāki izrādījās Baloži, kas arī iekļuva finālā.

Cīņa par trešo vietu jau atkal bija trīs setu drāma – pirmo setu pārliecinoši uzvarēja komanda Izkapts. Tikpat pārliecinoši iesākts tika nākamais, pie rezultāta 20:17 jau daudzi domās par mazā fināla uzvarētājiem kronēja Izkapti, taču tad Šēferi izlīdzināja rezultātu un pat spēja uzvarēt jau teju zaudēto setu. 3. setā cīņa jau bija pavisam līdzīga, punkts punktā, jo padoties negrasījās neviens. Ar rezultātu 15:12 beigās uzvaru panāca Šeiferi, līdz ar to izcīnot 3. vietu turnīrā.

Fināla cīņa, kurā tikās Endelis/Obodovs un Baloži šoreiz neizvērtās tik spraiga. Priekšsacīkstēs Baloži piekāpās tieši šim duetam, uzvara šajā spēlē bija tikpat principa jautājums, kā vēlme būt pirmajam. Baloži jau pirmā seta sākumā parādīja apņēmību un spēju uzvarēt. Lai gan brīžiem vairākus punktus pēc kārtas izdevās gūt arī pretiniekiem un brīžiem jo sevišķi laba serve izdevās Obodovam, Baloži divu setu spēlē izrādījās pārāki.

Īpašu pārsteiguma balvu no turnīra atbalstītājiem GARNIER ieguva turnīra vienīgā dalībniece Aija Ūdre, komandas Snūpijs spēlētāja. Viņu īpašais atbalstītājs bija kucēns Snūpijs, kam par godu arī tika nosaukta komanda.

Turnīra uzvarētāji saņēma naudas balvas, kā arī īpašas dāvanas no Pludmale Rīgā atbalstītājas GARNIER.

Izmantotie resursi:
pludmaleriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-23 10:45, pirms 14 gadiem
Tā jau nu gan nebija!
Nākamais posms jau šo svētdien! Lai pirms darba pēc lielas lustēšanas ar aliņiem var kārtīgi atgūties pasportojot!

     [+] [-]

, 2010-06-26 22:28, pirms 14 gadiem
A kā tad bija?