Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Spēlēt kopā ar Lauri ir pavisam citādāk"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Spēlēt kopā ar Lauri ir pavisam citādāk"
Mārtiņš Pļaviņš un Lauris Iecelnieks
Foto: Liene Pļaviņa

"Ar Lauri (Iecelnieku - aut.) spēlēt ir pavisam citādāk nekā ar Sašu. Pirmkārt jau tāpēc, ka visi spēlē uz Lauri," pēc pirmajiem diviem kopīgi aizvadītajiem turnīriem ar savu jauno pārinieku Lauri Iecelnieku portālam eSports.lv saka Mārtiņš Pļaviņš.

Jau ziņojām, ka Eiropas čempionāta trešā posma kvalifikācijas sacensībās Mārtiņš Pļaviņš / Lauris Iecelnieks piedzīvoja zaudējumu jau turnīra pirmajā kārtā, taču Mārtiņš Pļaviņš sarunā ar portālu eSports.lv atzīst, ka duets spēlējis neslikti. "Uzskatu, ka Berlīnē nospēlējām normāli, vēl jo vairāk zinot, ka šis bija mūsu pirmais kopīgais turnīrs. Nepaveicās ar to, ka otrajā setā viens no nīderlandiešiem izlēca "cauri" tīklam un Lauris pamežģīja potīti."

Neskatoties uz savainojumu duets sestdien un svētdien piedalījās Igaunijas čempionāa otrajā posmā, kurā izcīnīja otro vietu. "Neskatoties uz savainojumu devāmies uz Pērnavu, jo spēļu prakse mums ir nepieciešama. Žēl, ka zaudējām finālā, taču kopumā turnīrā mums sanāca kādas piecas labas spēles. Tieši spēļu prakse bija galvenais iemesls, kāpēc devāmies uz Igauniju. Uzspēlēt treniņos tmēr ir pavisam kas cits kā sacensībās," skaidro Pļaviņš.

"Uz pasaules čempionātu dodamies jau rīt (23. jūnijā). Paskatīsimies kā izskatāmies uz pasaules labāko duetu fona un redzesim pie kā treniņos mums jāpiestrādā vairāk," pirms pasaules čempionāta saka Pļaviņš.

Spēlēt kopā ar Iecelnieku esot savādi. "Ar Lauri Iecelnieku - aut. spēlēt ir pavisam citādāk nekā ar Sašu. Pirmkārt jau tāpēc, ka visi spēlē uz Lauri. Slodze spēles laikā ir samazinājusies, bet neierasti, ka visu laiku jāceļ. Esam labi patrenējušies, pēc pasaules čempionāta brauksim uz kausa posmiem un ceru, ka mūsu sadarbība uzlabosies a katru spēli."

  -1 [+] [-]

, 2009-06-22 22:41, pirms 15 gadiem
vinji abi ta runa...ar to ir labak nekaa ar to utt...ta kaa sastridejusies skukji...beigas abi speles kopaa un tad teiks-ah kapec mes bijam jauni un stulbi

  +4 [+] [-]

, 2009-06-22 23:00, pirms 15 gadiem
Kur ta viņš saka, ka labāk? Savādāk, tādi ir viņa vārdi. Kapēc izpušķot ziņu ar savām iedomām?

     [+] [-]

, 2009-06-24 19:39, pirms 15 gadiem
fufelis ne paaris,kaa vinji to veel pashi nav sapratushi?

     [+] [-]

, 2009-06-25 09:53, pirms 15 gadiem
Labs pāris Latvijas līmenim