Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa otro reizi atzīta par NCAA "Pac-12" konferences gada spēlētāju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa otro reizi atzīta par NCAA "Pac-12" konferences gada spēlētāju
Tīna Graudiņa. Foto: USC Beach Volleyball

Eiropas eksčempione pludmales volejbolā Tīna Graudiņa kļuvusi par divkārtējo gada labāko spēlētāju ASV studējošo augstākā līmeņa sacensību (NCAA) spēcīgākajā konferencē ("Pac-12").

Tāpat kā 2019. gadā, arī šogad Losandželosas USC pludmales volejboliste Graudiņa pasludināta par "Pac-12" konferences labāko spēlētāju. Tur gada duets šoreiz ir Tīna Graudiņa/Megana Krafta, bet pirms diviem gadiem šādu nosaukumu izpelnījās mūsējā ar Abrilu Bustamanti. 2020. gada sezona koronavīrusa pandēmijas dēļ noslēdzās priekšlaicīgi, turklāt latviete nepiedalījās, jo bija paņēmusi akadēmisko atvaļinājumu, lai cīnītos par olimpisko kvotu.

2018. gadā par "Pac-12" konferences labāko duetu kļuva UCLA kanādiešu dvīnes Nikola Maknamara un Megana Maknamara, toreiz Nikola izpelnījās gada spēlētājas nosaukumu, bet Graudiņa tika atzīta par gada debitanti NCAA spēcīgākajā konferencē. 2018. gada NCAA izslēgšanas spēlēs USC piedzīvoja vilšanos un finišēja vien ceturtajā pozīcijā, līdz ar to finālturnīra zvaigžņu izlasē netika iekļauta neviena spēlētāja no latvietes pārstāvētās komandas.

Kā jau ziņots, maija sākumā Dienvidkalifornijas Universitātes (USC) pludmales volejbola komanda izcīnīja savu ceturto ASV studējošo čempioņu titulu (2015, 2016, 2017, 2021). 2019. gada vicečempione Graudiņa šopavasar pirmoreiz ieguva NCAA galveno trofeju un otro reizi pēc kārtas iekļuva finālturnīra zvaigžņu izlasē.

NCAA pludmales volejbola "All-American" izlasē Graudiņa iekļauta trešo reizi pēc kārtas, viņas līmeņa spēlētājai tā tam ir jābūt. NCAA klasiskajā volejbolā tiek noskaidrota arī gada labākā spēlētāja, taču pludmales volejbolā šāds tituls diemžēl netiek piešķirts.

Nākamajās divās nedēļas Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka piedalīsies Soču un Ostravas 4* posmos. Domājams, ka Kravčenokas video blogs tuvākajā laikā netiks papildināts ar daudziem jauniem materiāliem, jo būs jākoncentrējas Pasaules tūres mačiem.

Izmantotie resursi:
usctrojans.com
pac-12.com

  +2 [+] [-]

, 2021-05-23 12:11, pirms 3 gadiem
Apsveicu Esi izcila!