Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Naudas pietiek tikai sezonas sākumam"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Naudas pietiek tikai sezonas sākumam"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.com

Šobrīd Brazīlijā risinās pirmais šīs sezonas pasaules kausa posms pludmales volejbolā. Latvijas pāri gan tajā nepiedalās un gatavojas ģeogrāfiski tuvākajam posmam Romā. Pēc pirmās nedēļas treniņiem smiltīs portālam eSports.lv komentāru sniedza Mārtiņš Pļaviņš, kurš šosezon spēlēs kopā ar Lauri Iecelnieku.

Mārtiņš Pļaviņš: „Gatavošanās rit pilnā sparā. Trenējos piecas dienas nedēļā pa 2 treniņiem dienā, bet reizi ir nedēļā viens treniņš. No rītiem parasti trenējos smiltīs, bet vakarā Olimpsikā Sporta centra manēžā strādāju pie fiziskās sagatavotības. Šad un tad kāds treniņš tiek aizvietots arī ar krosu.”

Pekinas Olimpisko spēļu dalībnieks atklāj, ka šobrīd duetam vēl ir visai lielas neskaidrības par finanisiālo situāciju un naudas pietiek tikai sezonas ievadam. „Pagaidām naudas mums pietiek tikai, sezonas pašam sākumam. Situācija ir tāda, ka treneris uz pasaules kausa posmiem līdzi netiek – vienkārši nav naudas! Joprojām esam finanšu meklējumos un esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus.”

Vaicāts, kad Latvijā atgriežas Lauris Iecelnieks, kurš šobrīd spēlē Grieķijā un būs Mārtiņa pārinieks pludmalē, Pļaviņš atbild - „Viņš atgriezīsies 25. aprīlī. Iespējams nedaudz atpūtīsies pēc sezonas un pievienosies man treniņos. Laika līdz sezonas startam nav atlicis daudz, plānojam piedalīties pasaules kausa posmā Romā, kas visticamāk būs mūsu pirmās sacensības.”

Mūsu spēcīgākais dāmu „bīča” duets Inguna Minusa / Inese Jursone pieteikušas dalību arī otrajam posmam Šanhajā un tāpat kā Pļaviņš / Iecelnieks un Samoilovs / Sorokins spēlēs arī Romā.

Plašāku interviju ar Mārtiņu Pļaviņu portālā eSports.lv lasiet īsi pirms Romas posma.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-22 13:09, pirms 15 gadiem
Vajadzētu labi nospēlēt pasaules kausa posmā Romā un tad jau varbūt arī kādi jauni sponsori uzradīsies!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 13:15, pirms 15 gadiem
tipiski latvieši.
Nav redzēta vēl neviena pāra Pļaviņš/Iecelnieks spēle, bet jau raud par sponsoriem.
Pareizi YX saka- no sākuma parādiet kautko Romā- tādā veidā gan naudu nopelnīsiet, gan arī interese parādīsies.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 13:31, pirms 15 gadiem
vai prātīgāk nebūtu spēlēt kopā atkal ar Samoilovu...? diviem pāriem dalība PK tomēr ir dārgāka kā vienam... ja jau ar naudu ir švaki...

     [+] [-]

, 2009-04-22 14:01, pirms 15 gadiem
boleks rakstīja: vai prātīgāk nebūtu spēlēt kopā atkal ar Samoilovu...?
tepat esports.lv parocies, atradisi kas un kapec...

     [+] [-]

, 2009-04-22 18:34, pirms 15 gadiem
lol..

     [+] [-]

, 2009-04-27 08:21, pirms 15 gadiem
man jau liekas ka ar Lauri vari baigi neiespringt, ej tik strādāt un uzspēlēsi pa vakariem un LV posmos.