Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Hamburgas kvalifikācijā Bedrītis un Rinkevičs piekāpjas amerikāņiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hamburgas kvalifikācijā Bedrītis un Rinkevičs piekāpjas amerikāņiem
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: CEV

Latvijas pludmales volejbolisti Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs piedzīvojuši zaudējumu Hamburgas "Elite 16" turnīra kvalifikācijā, trīs setu cīņā atzīstot amerikāņu pārākumu.

Spēkojoties pret amerikāņiem Heigenu Smitu un Loganu Vēberu, Latvijas duets pirmajā setā ņēma virsroku ar 21:15, bet otrajā setā bija tuvu uzvarai mačā. Tomēr tika piedzīvots zaudējums ar 25:27, un spēles liktenis izšķīrās trešajā setā. Svarīgākajos brīžos labāki bija amerikāņi – 17:19.

FIVB pasaules rangā Smits un Vēbers ieņem 47. vietu, tikai divas zemāk par Mārtiņu Pļaviņu un Kristianu Fokerotu, jaunajiem Eiropas čempioniem. Savukārt Bedrītis/Rinkevičs atrodas 56. vietā.

Svētdien Bedrītis un Rinkevičs uzvarēja Latvijas čempionāta fināla posmā, kas notika Ventspilī.

     [+] [-]

, 2024-08-21 22:52, pirms mēneša
Izšķīrīgos brīžos vajag sist ar spēku, nevis pļaukāt pāri, vai ne...nesauksim vienu vārdā. Amīši kādas 5 iespējas deva, visas pa mīksto pārsita pāri.