Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti LČ pludmales volejbolā pusfinālisti

Jānis Celmiņš

Noskaidroti LČ pludmales volejbolā pusfinālisti
Andris Krūmiņš
Foto: www.beachvolley.lv

Šajā nedēļas nogalē (20. – 22. augustam) Dubultu pludmalē risinās Latvijas čempionāta pludmales volejbolā fināla posms. Atšķirībā no iepriekšējiem "Zelta OPEN" posmiem, šajā sportisti sadalīs arī Latvijas čempionāta medaļu komplektus. Šodien noskaidrojušies pusfinālisti, kā vīriešu tā sieviešu duetiem.

Kopumā turnīrā lieli pārsteigumi šodien netika fiksēti. Dāmu turnīra pusfinālos vietas nodrošināja Minusa / Jursone, Liepiņlauska / Ikainiece, Feldmane / Stelpe un Kraskura / Megne. Pirmie divi un otrie divi rīt pusfinālos spēlēs savā starpā. Bez zaudējumiem līdz pusfinālam nokļuva Minusa / Jursone un Feldmane / Stelpe, bet pa zaudējumam piedzīvoja Liepiņlauska / Ikainiece un Kraskura / Megne. Žēl, ka dāmu konkurencē Latvijas čempionātam šoreiz pieteikušies tik maz pāru – desmit.

Vīru konkurencē bez zaudējumiem šodien cīnījās Kiseļevs / Ivanovs un Šmēdiņš / Caics, bet pa tā saukto "zaudētāju zaru" pusfinālā vietu nodrošināja Krūmiņš / Zaļkalns un Solovejs / Finsters. Izšķirošie notikumi Latvijas čempionāta Fināla posmā, kas nemainīgi risinās Dubultu pludmalē, paredzēti rīt. Finālspēles vīriešiem un sievietēm attiecīgi pulksten 16.00 un 17.00.

Aizvadītajā gadā Latvijas čempionu titulu dāmām, turnīrā nepiedaloties Minusai un Jursonei, izcīnīja Laura Avena un Ilze Liepiņlauska, bet vīru konkurencē, arī nestartējot visiem labākajiem, triumfēja Kristiāns Marnics un Lauris Iecelnieks. Jau šobrīd ir skaidrs, ka rīt par čempioniem kļūs citi.

Pamatturnīra rezultāti vīriešiem: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
Pamatturnīra rezultāti sievietēm: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...