Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Buivids/Pekmanis svin otro uzvaru, Cielēnai un Ozoliņai čempionāts beidzies

Jānis Celmiņš

Buivids/Pekmanis svin otro uzvaru, Cielēnai un Ozoliņai čempionāts beidzies
Reinis Pekmanis
Foto: fivb.org

Otro uzvaru pasaules U-21 čempionātā Horvātijā izcīnījuši Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Reinis Pekmanis un Edvarts Buivids, kuri apakšgrupas otrajā cīņā ar 2:0 (21:11, 24:22) apspēlēja Tunisijas pārstāvjus Arfano / Korbe. Šī uzvara latviešiem priekšlaicīgi ļāvusi iekļūt čempionāta izslēgšanas turnīrā.

Jau vēstīts, ka vakar mūsu puiši sacensības sāka ar graujošu panākumu pār Saintučias salas pārstāvjiem. Šodien apakšgrupas otrajā spēlē Latvijas pludmales volejbolisti divos setos apspēlēja arī Tunisijas duetu Arfano / Korbe, tādejādi jau priekšlaicīgi nodrošinot sev izkļūšanu no grupas. Jau šovakar Reinis un Edvarts aizvadīs atlikušo grupas spēli, tiekoties ar mājiniekiem Sandro un Pervanu.

Tikmēr dalību sacensībās ar trim zaudējumiem noslēgušas Laine Cielēna un Marta Ozoliņa, kuras pirmajā turnīra dienā piekāpās Šveices un Norvēģijas vienaudzēm, bet šodien ar 0:2 (15:21, 17:21) piekāpās arī Francijas pārim Karerē / Lusona. Laine un Marta čempionātu noslēgušas dalītā 25. vietā.

Tikmēr Alise Pastare un Monta Strazdiņa apakšgrupā jau spējušas izcīnīt vienu uzvaru divos mačos, un šovakar aizvadīs atlikušo apakšgrupas maču. Šis Latvijas duets sacensības, visticamāk, turpinās neatkarīgi no šīvakara mačā rezultāta.

     [+] [-]

, 2013-06-21 19:56, pirms 11 gadiem
Janomoca tik vēl horvāti, lai pirmais raunds brīvs!
Lai gan šamie arī gana labi pēc rezultātiem izskatās!

     [+] [-]

, 2013-06-22 11:25, pirms 11 gadiem
Musejiem gan viegls zars lidz pat pusfinalam - tur tikai nak preti stipri BRA vai GER. Meitenem visticamak bus jasamierinas ar zagi pret stipro duet no KAZ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja