Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

eSports.lv komandai trešā vieta Mediju kausā pludmales volejbolā

eSports.lv komandai trešā vieta Mediju kausā pludmales volejbolā
Edgars Bērziņš un Andrejs Dombrovskis izcīnīja trešo vietu
Foto: Mārtiņš Jankovskis, eSports.lv

Sestdien Dubultu pludmales smiltīs risinājās ikgadējā Mediju kausa izcīņa pludmales volejbolā. Uzvaru šogad svinēja "E-kolumbs" komanda, otro vietu ieņēma "Beach.lv", bet trešā tika "eSports.lv IV" komandai.

Visas dienas garumā mediju, preses un reklāmu aģentūru pārstāvji cīnījās par 2009. gada Mediju kausu. Ik pa brīdim uzpilinot kādai lietus lāsei, cīņas pludmales volejbola laukumos risinājās spraigi. Pauzēs starp spēlēm turnīra dalībnieki tika cienāti ar "Rīgas Miesnieka" desiņām un "Zelta alu".

Līdz turnīra pusfināliem, spraigās cīņās, tuvojoties pievakarei bija aizspēlējušies "E-kolumbs", "Beach.lv", "eSports.lv IV" un "Miesnieks, kas gan cits" komandas. Pusfinālā uzvaras izcīnīja "E-kolumbs" un "Beach.lv" komandas, kas tika galā attiecīgi ar "Miesnieks, kas gan cits" un "eSports.lv IV" komandu, kurā spēlēja aizvadītās sezonas trešās vietas ieguvēji Edgars Bērziņš un Andrejs Dombrovskis.

Lai arī pusfinālā "eSports.lv" komandai spēka nedaudz pietrūka, savu puiši izdarīja. Cīņā par trešo vietu apspēlēts "Miesnieks, kas gan cits" komanda un godam izcīnīta (aizstāvēta pagājušajā gadā izcīnītā) trešā vieta. Mirkli vēlāk starts tika dots arī finālam. Tajā "E-kolumbs" (Guntis Učelnieks, Andris Blaka, Varis Lāzo) spraigā rīs setu cīņā izcīnīja uzvaru pār "Beach.lv" komandu un savā īpašumā ieguva 2009. gada Mediju kausu.

Pēc sacensībām turnīra organizatori aicināja Mediju kausa izcīņas dalībniekus un Latvijas pludmales volejbola 2009. gada sezonas prezentāciju, kurā mediji un prese pārstāvji tika informēti par 2009. gada sezonas norisi. Pēc prezentācijas notika komandu apbalvošana, kurā piemiņas diplomus saņēma visas sacensību dalībkomandas, bet pirmās trīs vietas ieguvušās komandas savā īpašumā ieguva restorāna "Orizzonte" dāvanu kartes. Pēc apbalvošanas - "Miesnieka" šašliks un "Zelta alus".

Kopumā mediju kausa izcīņā šogad piedalījās 12 komandas. No tām piecas (!) pārstāvēja portālu eSports.lv, tādejādi var prognozēt, ka drīzumā šis turnīrs pārvērtīsies par eSports.lv iekšējo čempionatu... Skaidrs, ka lielākajai daļai no šīm komandām galvenais mērķis bija piedalīties ne uzvarēt, taču rezultāti kopumā ir atzīstami - "eSports.lv veterāni" komandai sestā vieta, "eSports.lv II" - 9. vieta. "eSports.lv I" - 10. vieta, "eSports.lv III" - 11. vieta.

Šis bija jau piektais Mediju kauss pludmales volejbolā. Šo iniciatīvu savulaik aizsāka Kristians Rozenvalds un Baiba Lulle. 2005.gadā mediju kauss notika „Rāmkalnos”, 2006.gadā „Minhauzena Undas” pludmales volejbola laukumos, savukārt sākot ar 2007.gada Mediju kauss notiek Jūrmalā, pludmales volejbola stadionā.

Mediju kausa izcīņas 2009 vietu sadalījums:

1. E-kolumbs
2. Beach.lv
3. eSports.lv IV
4. Miesnieks, kas gan cits
5. LETA
6. eSports.lv veterāni
7. NRA
8. Eirogremdes
9. eSports.lv II
10. eSports.lv I
11. eSports.lv III
12. Iedvesma


, 2009-06-21 09:29, pirms 15 gadiem
malagec
, 2009-06-21 09:29, pirms 15 gadiem
vzm 3.vieta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-21 14:39, pirms 15 gadiem
joo bija labais turniirs, un labs laiks shogad pirmoreizi nopeldeejos
Jānis Šmēdiņš. Foto: Latvijas Volejbola federācija
10

Latviju OS kvalifikācijā, visticamāk, pārstāvēs Šmēdiņš un Točs

Latvijas pludmales volejbola izlasi Nāciju kausā jeb Parīzes olimpisko spēļu (OS) kvalifikācijā, visticamāk, pārstāvēs Jānis Šmēdiņš un Edgars Točs. Viņi aizstās dopinga noteikumus pārkāpušo Kristianu Fokerotu un viņa pārinieku Mārtiņu Pļaviņu, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.
Edgars Točs un Jānis Šmēdiņš. Foto: @smedinsjanis

Točs/Šmēdiņš Vācijā izcīna otro vietu "King of the Court" turnīrā

LETA. Latvijas pludmales volejbola duets Edgars Točs/Jānis Šmēdiņš svētdien Hamburgā ieņēma otro vietu "King of the Court" turnīrā.
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa uz Stare Jablonku pjedestāla. Foto: volleyballworld.com
8

Samoilova/Graudiņa iegūst Stare Jablonku sudrabu

Polijas ciematā Stare Jablonkos noslēdzies "Challenge" posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova šovakar finālā zaudēja (16:21, 20:22) ķīnietēm, nopelnot otro vietu.