Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijā" notiks Banku ziemas turnīrs pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

Otro gadu pēc kārtas Pludmales sporta centrā tiek rīkots Banku ziemas turnīrs pludmales volejbolā. Šoreiz tas notiks 2011. gada 26. martā, plkst. 16.00 Pludmales sporta centrā „Brazīlijā”, Jūrkalnes ielā 100. Šis būs īpaši bankām organizēts turnīrs, kurā banku darbinieki varēs noskaidrot labākos ziemas sezonas pludmales volejbola spēlētājus. Banku ZIEMAS turnīrs būs iespēja ne tikai aktīvi atpūsties un izklaidēties banku darbiniekiem, bet arī iepazīties ar „Brazīliju un sekmēt pludmales volejbola attīstību un popularitāti, rīkojot regulārus pludmales volejbola turnīrus.

Banku ziemas turnīra mērķis ir radīt neformālus apstākļus kolēģu iepazīšanai, sportisko pasākumu, komandas gara veidošanai un iespējai konkurēt ar citām bankām, iespējams pat pārspējot savus sīvākos konkurentus. Visbeidzot kopumā kolektīva saliedētības veicināšanai.

Banku ziemas turnīrs notiek pēc spēkā esošajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem. Turnīram var pieteikties ikviens bankas darbinieks bez vecuma ierobežojuma. Katras bankas vienā komandā jābūt trim spēlētājiem – divas sievietes un viens vīrietis vai otrādi. Komandas piesakās, līdz 4. martam nosūtot pieteikuma anketu uz e-pastu beachvolley@beachvolley.lv.

Pēc turnīra banku darbiniekus uzņems „Sporta Café Brazil” ar veselīgiem kokteiļiem un latīņu ritmiem.

Pludmales sporta centrs „Brazīlija” apvieno sportu ar izklaidi un tropisku atpūtu. Pieejami 4 pludmales laukumi, kas paredzēti dažādu pludmales sporta veidu - volejbola, futbola, handbola, badmintona un tenisa spēlēšanai. Ikvienam ir iespēja lieliski pavadīt laiku gan trenējoties ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem, gan uzlabojot savas pludmales volejbola prasmes pie profesionāliem treneriem Pludmales volejbola akadēmijā. Katru nedēļu „Brazīlijā” norisinās turnīri dažādās kategorijās – Pro, Amatieru, Sieviešu un Mix divīzija, kā arī katra mēneša turnīrs King of the beach formātā. Mierīgās atpūtas cienītāji tiek aicināti baudīt krāsainus pludmales kokteiļus un „Cafe Brazil” piedāvājumu. Sporta faniem „Cafe Brazil” piedāvā sekot līdzi iemīļotajai spēlei vai raidījumam lielajos TV ekrānos.

Informāciju sagatavoja:
Ruta Millere