Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

2010. gada pēdējais turnīrs "Brazīlijā" – OPEN divīzija

Jānis Celmiņš

2010. gada pēdējais turnīrs "Brazīlijā" – OPEN divīzija
Kārlis Celmiņš pret Andri Cīruli, kurš kuru?
Foto: Renārs Buivids

Pēdējais 2010. gada turnīrs Pludmales sporta centrā Brazīlija paredzēts „Open” divīzijas 2. turnīrs, kurā var piedalīties visi spēlēt gribētāji. Turnīrs norisināsies 26. decembrī Ziemassvētku izskaņā, lai visi veselīgi atpūšoties varētu atgūties no bagātīgajām svētku maltītēm.

Turnīri tiek spēlēti pēc starptautiskajiem pludmales volejbola noteikumiem, komandas sastāv no diviem spēlētājiem. Spēlētājiem pēc iegūtajiem rezultātiem tiek piešķirti reitinga punkti, kas tiek ņemti vērā izliekot spēlētājus nākošajos turnīros.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 22. decembra plkst. 17:00 uz beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Reģistrācija turnīram 26. decembrī plkst. 11:30, dalības maksa 20,- Ls no komandas.

Pludmales centrā „Brazīlija” pieejamas gan dušas, gan ģērbtuves, kā arī „Cafe Brazil”, kurā katrs spēlētājs var ieturēt „Turnīra pusdienas” tikai par 2,30 Ls.

Tuvākie turnīri:

02. janvārī turnīrs „Amatieru A divīzija”
09. janvārī turnīrs „Janvāra Brazīlietis”
16. Janvārī turnīrs „Amatieru B divīzija”