Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas "bīčistiem" otrais zaudējums pasaules U-19 čempionātā

Jānis Celmiņš

Latvijas "bīčistiem" otrais zaudējums pasaules U-19 čempionātā
Andis Cimoška un Mārtiņš Jansons
Foto: www.fivb.com

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Andis Cimoška / Mārtiņš Jansons piedzīvojuši vēl vienu zaudējumu pasaules U-19 čempionātā, kas šonedēļ risinās Turcijā. Apakšgrupas otrajā spēlē Latvijas duets ar 1:2 piekāpās vienaudžiem no ASV.

Jau ziņojām, ka čempionātu Latvijas duets sāka ar zaudējumu, apakšgrupas pirmajā spēlē ar 1:2 (22:20, 15:21, 12:15) piekāpjoties jaunzēlandiešiem Timmeram / Grūbam.

Arī otrā apakšgrupas spēle mūsu puišiem nav bijusi veiksmīga. Tajā piedzīvots sāpīgs zaudējums pret ASV duetu Stīvensonu / Kalnbahu triju setu spraigā cīņā – 1:2 (21:11, 19:21, 13:15). Tas gan dod cerības Latvijas duetam pacīnīties par izkļūšanu no grupas. Lai to izdarītu, Cimoškam un Jansonam rīt jāprot apspēlēt vienaudži no Vācijas – Bargmans un Dolhofers.

Izmantotie resursi:
fivb.com