Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Ergo Open" "Saulkrastu kokteilī" startēs labākie Latvijas pludmales volejbola pāri

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ergo Open" "Saulkrastu kokteilī" startēs labākie Latvijas pludmales volejbola pāri
2018. gada labākās komandas.
Publicitātes foto

“Ergo Open” trešais posms “Saulkrastu kokteilis” no 20. līdz 22. jūnijam pulcēs 30 vīriešu duetus. Dalībnieku rindās būs visi vadošie Latvijas pludmales volejbolisti, Aleksandru Samoilovu/Jāni Šmēdiņu un Mārtiņu Pļaviņu/Edgaru Toču ieskaitot. Konkurenci šiem duetiem centīsies sastādīt pieci pāri no Lietuvas, Krievijas pāris Aleksandrs Lihoļetovs/Ruslans Bikanovs, kā arī labākie Latvijas juniora vecuma pāri. Šajā turnīrā spēlētāji sadalīs sezonas lielāko balvu fondu – 8000 ASV dolārus.

Turnīrā ar pirmo numuru izsēti Samoilovs/Šmēdiņš, kā otrie – Pļaviņš/Točs, bet trešie – Toms Šmēdiņš/Haralds Regža. Kā nākamie seko Mihails Samoilovs/Matīss Gabdulļins un lietuvieši Arns Rumševičus/Luks Každailis. Jau trešo turnīru pēc kārtas ar jaunu pārinieku startēs U-22 Eiropas čempions Kristaps Šmits. Šoreiz Kristapa pārinieks būs pieredzējušais Aleksandrs Solovejs. Tāpat ierindā būs gan 23. sezonu pludmales volejbolā aizvadošais Kaspars Salmiņš pārī ar Raimondu Vilmani, gan "Wild Card" ieguvušie juniori Rūdolfs Stankevičs/Artūrs Rinkevičs.

Sacensības Saulkrastu Jūras parkā iesāksies ceturtdien, pulksten 14:00 ar kvalifikācijas turnīru, kurā par četrām vietām pamatturnīrā cīnīsies 18 pāri. Interesanti, ka “Ergo Open” Alūksnes posma uzvarētāji – lietuvieši Patriks Stankevičus/Audrjus Knašas atkal startēs no kvalifikācijas turnīra kārtas.

“Saulkrastu kokteilis” ir slavens kā īpašs pludmales volejbola posms, kur līdztekus notikumiem smilšu laukumos notiek dažnedažādas aizraujošas izklaides skatītājiem, konkursi un noslēdzošajā vakarā – ballīte līdz pat rīta gaismai. Čempionu ballītē notiks kopā ar "The Grooving Miles" un Ēriku Loku.

Šosezon “Ergo Open” Latvijas čempionātā pludmales volejbolisti sacenšas sešos posmos. Sezona tika atklāta Ventspilī, tad turpinājās Alūksnē un šonedēļ – Saulkrastos. Nākamie posmi notiks Jūrmalā un Cēsīs, bet finālposms tiek plānots Jūrmalā vai Rīgā.

Jau septīto gadu Latvijas čempionāta norisi atbalsta apdrošināšanas sabiedrība "ERGO". "Saulkrastu kokteili" atbalsta - Saulkrastu novads, "Buildimpeks", Saulkrastu Uzņēmēju biedrība, "Lindo Grupa", Skultes Ostas pārvalde, "Zemgus", "M2".

Trešā posma Saulkrastos (Jūras Parkā) sacensību norises laiki:

Ceturtdiena, 20. jūnijs, no plkst. 14.00 – kvalifikācijas turnīrs
Piektdiena, 21. jūnijs, no plkst. 10.00 – 16 komandu pamatturnīrs
Piektdiena, 21. jūnijs, no plkst. 17.30 – pirmā izslēgšanas kārta
Sestdiena, 22. jūnijs, no plkst. 12.00 – 1/4 fināli
Sestdiena, 22. jūnijs, no plkst. 19.00 – pusfināli un fināli

Izšķirošās cīņas sestdien no plkst. 19.00 tiešraidē Sportacentrs.com portālā un Sportacentrs.com TV kanālā!

Izmantota LVF Sabiedrisko attiecību speciālistes Leldes Blumbergas sagatavotā informācija.

Kurš uzvarēs

  • 28

  • 56

  • 15


     [+] [-]

, 2019-06-20 12:40, pirms 5 gadiem
Ja sportacentrs.com paredz tādu iespēju, tad likšu uz Pļaviņš/Regža