Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

25. aprīlī "Brazīlijā" notiks ceturtais "MIX divīzijas" turnīrs

Jānis Celmiņš

25. aprīlī "Brazīlijā" notiks ceturtais "MIX divīzijas" turnīrs
Pludmales sporta centrs "Brazīlija"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Kā jau ierasts, reizi mēnesī Pludmales sporta cetntrā „Brazīlija” risinās „Mix divīzijas” turnīri. Šajā nedēļas nogalē, svētdien 25. aprīlī, notiks jau ceturtais šāda veida pasākums. Turnīrā piedalīties var ikviens spēlēt gribētājs, bet komandas jāformē netradicionālā formātā – no trīs spēlētājiem - diviem vīriešiem un vienas sievietes vai divām sievietēm un viena vīrieša. Nav vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumu.

Turnīrs norisināsies divās kārtās - grupu turnīrs un fināla posms. Izspēles sistēma tiks precizēta, ņemot vērā pieteikušos komandu skaitu. Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv un minot sekojošu informāciju – konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, kontakt talruni un kontakt e-pastu.

“Mix divīzijas” pirmais turnīrs nepietiekamo komandu skaita dēļ nenotika, bet otrajā pirmo vietu izcīnija komanda „Kuršu zeme” – Marina Aleksejeva, Rihards Finsters un Aleksandrs Solovejs, otrajā vietā atstājot komandu "Tropicana" – Jeļena Ceplīte, Aleksandrs Kovaļovs, Andris Cīrulis. Trešo vietu izcīnija komanda "Klismete/ Dauburs/ Endelis" – Dace Klismete, Mārtiņš Dauburs un Jānis Endelis. Trešajā turnīrā, kurš norisinājās 28. martā, trumfēja Mārtiņš Pļaviņš un Co - Mārtiņš Pļaviņs, Mārtiņš Krams un Elīna Krams. Šī komanda slēpās zem komandas nozaukuma “Mārtiņi un Elīna”, godpilno otro vietu izcīnija komanda "Kuršu zeme" – Marina Aleksejeva, Severīns Graudiņš un Rolands Berdahls. Trešo vietu šoreiz ieņēma vienība ar nosaukumu "23. janvāris", kuras sastāvā startēja Ieva Vīksna, Raimonds Skumbiņš un Imants Erdmanis.

Par turnīru:

Pieteikšanās turnīram: līdz 23. aprīļa plkst. 12.00
Reģistrācija turnīram: 25. aprīlī plkst. 13.30
Turnīra sākums: 25. aprīlī plkst. 14.00
Dalības maksa: 24 lati no komandas
Balvu fonds: 1. vieta - 35 Ls, 2. vieta - 25 Ls, 3. vieta - 15 Ls + balvas no A/S Aldaris

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv